Alla inlägg under mars 2010

Av Pierre - 11 mars 2010 10:04

jisses vad jag är mörbultad idag, det känns som om jag har ramlat och slagit mig på hela kroppen, hemskt att man är i så urusel form. var på "fläskbalett med styrketräning" igårkväll, vi har fått en ny tjej som ledare och hon körde järnet phu....  jag somnade som en stock när jag kom hem.

Underbart väder dessa dagar men jag tycker det är tråkigt att snön smälter bort, för mig får det gärna vara snö över påsk i alla fall, det har rasat från taket här så hela huset har dånat t.o.m Rasmus vaknade och vart jätte rädd av dånet.

Vi är nästan förkyldningsfria nu, det är väl bara lilleman som är lite snorig fortfarande (skönt). Chrisse var ganska rejält förkyld när han åkte ner till pappa i söndags och hann väl bara i princip landa där så åkte han på magsjuka stackarn dessutom så hade Stefan halsfluss och sjuka barn så det är rena sjukstugan där nere, inte så roligt sportlov. Snackade med honom igår så nu mådde han bättre och skulle åka till farmor och farfar i Göteborg idag och hälsa på 2 dar. Han har världens finaste och goaste farmor och farfar som avgudar honom, de har verkligen längtat efter honom så det går ingen nöd på honom i alla fall.

Jag har letat fram några gamla babyleksaker efter chrisse som Rasmus är väldigt intresserad av nu, han har legat i soffan bredvid mig hur länge som helst och "grejat" på med en leksak som man trycker in knappar på så dyker det upp figurer och en färgglad skallra var rolig. Det händer saker varje vecka i utvecklingen, det är roligt att följa tycker jag.

nä lite lunch på det här och en prommis i det fina vädret blir dagens övningar sen får jag väl ta tag i tvätten i vanlig ordning, ha de

Av Pierre - 8 mars 2010 19:41

Sportlovet börjar bra med skapligt väder, sol och storm samtidigt, ja allt är bra bara det inte är -30, det har vi haft i vinter så det räcker och blir över.

Skjutsade iväg chrisse igår morse till Sundsvall, vi stannade som vi alltid gör och käkade på MAX innan tåget går, jag har alltid seperationsångest när han ska resa iväg, borde väl ha vanan inne då han har rest sen han var 5 år, men icke, dax att klippa navelsträngen kanske, han är ju trots allt 16 år.

vinkade av honom vid 12 tiden sen bar det av raka spåret till Birsta! 

Annsos shoppingparadis, hittade mycket smått och gott, skulle kunna handla hur mycket som helst....

Det vart en hel del kläder till hela familjen, mest till pojkarna som vanligt men mogge och jag fick vara med på ett hörn oxså denna gång, sen blev det småprylar på Ikea, ÖB, Rusta, Jula, biltema och toys´us, var så nöjd med mina inköp när jag kom hem.

Idag var det BVC som stod på schemat, Rasmus fick sin första vaccination, han skulle egentligen fått det för 2 veckor sen, nu har han hunnit bli 3 ½ mån. Han har blivit en stor kille, vågen visade 7380 g och 67 cm lång, alltså över kurvan men han har ju det han brås på....

när vi kom hem hade det stormat och töat så j...kla mycket att det hade rasat stora isflak från taket rätt ner på baksidan där vi har en el ledning, den hade gått rätt av, strömlöst i halva huset, boden och garaget. SKIT, min stackars mogge stod i stormen och lagade ledningarna och hackade bort is och snö runt bilen  hela em, tur att han kan det mesta, nu är det lagat provisoriskt till sommaren, då måste vi gräva ner en jordkabel istället, ytterligare en sak på listan "att göra i sommar" ....

nä nu ska jag kolla lite på Fam. annorlunda, en påminnelse om att jag är nöjd med min "lilla" familj, ha det så bra alla vänner, kram Annso


Av Pierre - 3 mars 2010 23:38

   Lilleman översnöad och helt slut efter pulkåkning, vet inte om jag ska ta det som positivt att han alltid somnar i pulkan eller så är det så tråkigt att han somnar ifrån allt, fniss, vill tro på det första.

Varit ute en stund idag fast det blåste rätt bra, vi behövde frisk luft både Rasmus och jag.

vi snorar fortfarande men vi är på bättringsvägen. Det verkar vara en ihärdig förkyldning men så länge vi inte har feber går det ju an, jag är väldigt feberkänslig, blir "däckad" på en gång och tar jag alvedon så stensomnar jag, man är ingen pillertrillare precis, hur Rasmus reagerar vet jag inte än, men det lär vi väl få se tids nog.

Har tagit tag i tråkiga saker idag men nödvändiga. Bokat tid hos BVC på måndag för vaccination, ringt andra nödvändiga samtal, städat huset, fyllt på med ved. Hade ju väldans problem att rengöra braskaminen här om dan, provade diverse medel för att rengöra glasluckorna det slutade med att mogge fick skrapa dem med rakblad, vi måste hålla efter bättre så att det inte blir sådär igen. Fick tips om tidningspapper, det ska jag prova nästa gång!!

Tog fram min gamla wokpanna och fick till en riktig god wokgryta till middag, jag åt alldeles för mycket (som vanligt) jag måste ju bara ta om fast jag är mätt bara för att det är gott, inte undra på att man ser ut som man gör!!!!!!

fick så dåligt samvete efteråt, att man aldrig lär sig.

Snodde ihop en Rabarber och hallonpaj i kväll som jag ska ha imorgon då jag ska få besök av en arbetskamrat, det tycker jag är roligt att få surra lite (om något annat än babysnack).

Har även suttit och filurat om sommaren, ska ut och jobba lite tänkte jag, då ska mogge vara hemma. chefen ville att jag skulle göra ett schema, det är svårt så långt i förväg, vi har inte bestämt än hur vi ska ha det i sommar, jag måste fila ett tag till på schemat. Det ända som är spikat är" Urkulthelgen" den är helig!

Nä nu säger jag godnatt, kram från Annso


Av Pierre - 2 mars 2010 13:59

fortfarande snorigt här, Rasmus har även börja snora, inte så konstigt kanske men han verkar pigg ändå, hoppas det inte blir mer än så. De andra familjemedlemmarna har klarat sig, än så länge ska jag väl säga...

Det blev alltså inget babysim för oss denna vecka och ingen "fläskbalett" heller, ja vi får ta nya tag nästa vecka då vi förhoppningsvis är frisk och kry. 

Har försökt ringa vår BVC sköterska men hon var inte lätt att få tag på, jag har gått och väntat att hon ska ringa för det är dags för vaccination ( det var dags för 2 veckor sen ) men har inte hört nått, så fick jag den ljusa iden att kanske det är Annso själv som måste ringa, blev tillslut hänvisad till telefontid 8-9.30, skit klockan var 10.00 (suck). får prova imorgon igen.

Började baka chokladmuffins i morse som blev totalt misslyckade, allihopa svämmade över, jag blev så j...kla förbannad, det är i.o.f inget fel på smaken men jag kan inte ställa fram dem på bordet (suck).

Började städa istället och skulle rengöra luckorna till braskaminen, något jag dragit mig för en längre tid så nu jäklar ska det äntligen bli gjort men jag får ju f....n inte ren dom, har gnuggat med ugnsrengöring och allt annat jag har hemma, suck igen, inget jag tar mig för funkar något vidare idag, snacka om att tappa lusten så nu hamnade jag vid datorn istället.

vi har varit och levererat en svets till Sacharias, han håller som bäst på att göra iordning sin saab, han fick den som kombinerad julklapp och födelsedagspresent (fyllde 18 den 2/1) han är verkligen duktig att skruva och meka, det ligger väl i generna antar jag, den kan nog bli en fin "första bil", han håller på att ta körkortet nu för fullt, så snart förhoppningsvis får han rulla ut med den på vägarna. 

Nä ska gå en sväng med barnvagn och Jericho nu innan det blir dags för middag, ha en bra dag allihopa, kram Annso

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards