Alla inlägg den 11 mars 2010

Av Pierre - 11 mars 2010 10:04

jisses vad jag är mörbultad idag, det känns som om jag har ramlat och slagit mig på hela kroppen, hemskt att man är i så urusel form. var på "fläskbalett med styrketräning" igårkväll, vi har fått en ny tjej som ledare och hon körde järnet phu....  jag somnade som en stock när jag kom hem.

Underbart väder dessa dagar men jag tycker det är tråkigt att snön smälter bort, för mig får det gärna vara snö över påsk i alla fall, det har rasat från taket här så hela huset har dånat t.o.m Rasmus vaknade och vart jätte rädd av dånet.

Vi är nästan förkyldningsfria nu, det är väl bara lilleman som är lite snorig fortfarande (skönt). Chrisse var ganska rejält förkyld när han åkte ner till pappa i söndags och hann väl bara i princip landa där så åkte han på magsjuka stackarn dessutom så hade Stefan halsfluss och sjuka barn så det är rena sjukstugan där nere, inte så roligt sportlov. Snackade med honom igår så nu mådde han bättre och skulle åka till farmor och farfar i Göteborg idag och hälsa på 2 dar. Han har världens finaste och goaste farmor och farfar som avgudar honom, de har verkligen längtat efter honom så det går ingen nöd på honom i alla fall.

Jag har letat fram några gamla babyleksaker efter chrisse som Rasmus är väldigt intresserad av nu, han har legat i soffan bredvid mig hur länge som helst och "grejat" på med en leksak som man trycker in knappar på så dyker det upp figurer och en färgglad skallra var rolig. Det händer saker varje vecka i utvecklingen, det är roligt att följa tycker jag.

nä lite lunch på det här och en prommis i det fina vädret blir dagens övningar sen får jag väl ta tag i tvätten i vanlig ordning, ha de

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards