Alla inlägg den 2 mars 2010

Av Pierre - 2 mars 2010 13:59

fortfarande snorigt här, Rasmus har även börja snora, inte så konstigt kanske men han verkar pigg ändå, hoppas det inte blir mer än så. De andra familjemedlemmarna har klarat sig, än så länge ska jag väl säga...

Det blev alltså inget babysim för oss denna vecka och ingen "fläskbalett" heller, ja vi får ta nya tag nästa vecka då vi förhoppningsvis är frisk och kry. 

Har försökt ringa vår BVC sköterska men hon var inte lätt att få tag på, jag har gått och väntat att hon ska ringa för det är dags för vaccination ( det var dags för 2 veckor sen ) men har inte hört nått, så fick jag den ljusa iden att kanske det är Annso själv som måste ringa, blev tillslut hänvisad till telefontid 8-9.30, skit klockan var 10.00 (suck). får prova imorgon igen.

Började baka chokladmuffins i morse som blev totalt misslyckade, allihopa svämmade över, jag blev så j...kla förbannad, det är i.o.f inget fel på smaken men jag kan inte ställa fram dem på bordet (suck).

Började städa istället och skulle rengöra luckorna till braskaminen, något jag dragit mig för en längre tid så nu jäklar ska det äntligen bli gjort men jag får ju f....n inte ren dom, har gnuggat med ugnsrengöring och allt annat jag har hemma, suck igen, inget jag tar mig för funkar något vidare idag, snacka om att tappa lusten så nu hamnade jag vid datorn istället.

vi har varit och levererat en svets till Sacharias, han håller som bäst på att göra iordning sin saab, han fick den som kombinerad julklapp och födelsedagspresent (fyllde 18 den 2/1) han är verkligen duktig att skruva och meka, det ligger väl i generna antar jag, den kan nog bli en fin "första bil", han håller på att ta körkortet nu för fullt, så snart förhoppningsvis får han rulla ut med den på vägarna. 

Nä ska gå en sväng med barnvagn och Jericho nu innan det blir dags för middag, ha en bra dag allihopa, kram Annso

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards