Alla inlägg den 3 mars 2010

Av Pierre - 3 mars 2010 23:38

   Lilleman översnöad och helt slut efter pulkåkning, vet inte om jag ska ta det som positivt att han alltid somnar i pulkan eller så är det så tråkigt att han somnar ifrån allt, fniss, vill tro på det första.

Varit ute en stund idag fast det blåste rätt bra, vi behövde frisk luft både Rasmus och jag.

vi snorar fortfarande men vi är på bättringsvägen. Det verkar vara en ihärdig förkyldning men så länge vi inte har feber går det ju an, jag är väldigt feberkänslig, blir "däckad" på en gång och tar jag alvedon så stensomnar jag, man är ingen pillertrillare precis, hur Rasmus reagerar vet jag inte än, men det lär vi väl få se tids nog.

Har tagit tag i tråkiga saker idag men nödvändiga. Bokat tid hos BVC på måndag för vaccination, ringt andra nödvändiga samtal, städat huset, fyllt på med ved. Hade ju väldans problem att rengöra braskaminen här om dan, provade diverse medel för att rengöra glasluckorna det slutade med att mogge fick skrapa dem med rakblad, vi måste hålla efter bättre så att det inte blir sådär igen. Fick tips om tidningspapper, det ska jag prova nästa gång!!

Tog fram min gamla wokpanna och fick till en riktig god wokgryta till middag, jag åt alldeles för mycket (som vanligt) jag måste ju bara ta om fast jag är mätt bara för att det är gott, inte undra på att man ser ut som man gör!!!!!!

fick så dåligt samvete efteråt, att man aldrig lär sig.

Snodde ihop en Rabarber och hallonpaj i kväll som jag ska ha imorgon då jag ska få besök av en arbetskamrat, det tycker jag är roligt att få surra lite (om något annat än babysnack).

Har även suttit och filurat om sommaren, ska ut och jobba lite tänkte jag, då ska mogge vara hemma. chefen ville att jag skulle göra ett schema, det är svårt så långt i förväg, vi har inte bestämt än hur vi ska ha det i sommar, jag måste fila ett tag till på schemat. Det ända som är spikat är" Urkulthelgen" den är helig!

Nä nu säger jag godnatt, kram från Annso


Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards