Alla inlägg den 29 juni 2010

Av Pierre - 29 juni 2010 22:56

     Underbara dagar i solen, kan det bli bättre, sommar, sol, ledig!!!

Vakade av på måndagsmorgon, sov till 12.30 trött som tusan men när man tittade ut och såg solen vart jag pigg.

Mogge gick ut och skruvade stackarn så fort jag klev upp, det blir så "hattit" för honom med skruvningen när jag  jobbar och sover.

Rasmus och jag invigde badpoolen under tiden, oj vad han tyckte det var mysigt!! Han badade länge och mycket med sina gummiankor. Mitt i allt badande kom storebror hem på moppen, svettig och trött efter att ha satt plant hela dan, livet är orättvist!!!

Efter badningen satt det fint med en vällingflaska och en tupplur i vagnen, då hann mamma måla lite på sina projekt ( en hylla, pall, spegelbyrå, ett litet bord med två stolar till). Det vart middag ute i solen och en badomgång till innan dagen var slut.

Idag vart vi bjuden på go fika hos Gudmor Carina i selsjön, hon hade gjort "sommartårta", otroligt god, det var som pinocciotårta men med choklad och maräng och färska jordgubbar, kiwi och mandariner i mellan. Mums "sliskfia" som man är. Efter det utmärkta cafebesöket fortsatte vi in till stan, mogge skulle på mekonomen och jag hade slut på färg till mina projekt.

Dagens middag vart potatis, lax och skagenröra, något som gillas av chrisse, han är tokig i lax.

Efter maten tänkte jag gå ut en stund och börja måla men det drog ihop sig och började åska och blixtra rätt bra, jag är rädd för åska, har alltid varit ända sen jag var liten, så jag gick in igen. Åskan brukar kunna gå rätt hårt här, vi bor ganska nära Moforsens kraftverk och strömmen brukar gå och telefonerna ringer, värsta skräckfilmen, he he.

Hamnade framför datorn och glodde på allsång på skansen istället.

Mogge nattade lilleman och jag tog en skogsprommis med Jericho vid 21.00 tiden (ovädret hade dragit bort) då, brukar gå en mysig runda längs skoterleden genom en mysig "trollskog" då jag inte har Rasmus med. Tog med mig mobilen, ifall att.... (om vi stöter på björn) har lite noja över det.

tänkte i mitt stilla sinne... till vilken nytta... vad ska han göra som är hemma om vi står öga mot öga med en björn????

Ja, jag kan ju alltid ringa hem och säga Hej och tacka för dom här åren!!!!

vår prommis gick bra iallafall, ända djur jag såg var en ekorre och tusen mygg.

Njuter av att vara till skogs, samma känsla när vi är i stugan, det bor nog en liten skogsmulle i mig (ler).

Både "jerka" och jag var svettig när vi kom tillbaka så en dusch vart det innan jag hamnade framför datorn igen, ska väl strax hoppa i säng, klockan har paserat midnatt, sov gott alla vänner, kram Annso



Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards