Alla inlägg den 6 juni 2010

Av Pierre - 6 juni 2010 22:25

Då var denna helg till ända och fort gick det.

 Lördan vart en trevlig dag med mor och syster lite oplanerat. mogge hade ju varit ute på fredagkväll och skulle upp och snickra med sin bror på lördagsmorgon, gissa om det var någon som var seg i kolan, Annso fick köra den dan men snickra skulle han, lovat är lovat. Jag och Rasmus var kvar i stan under tiden. Vi åkte till syrran och hälsade på ,sen hängde hon på till morsan. Vi åkte till Österåsen och handlade plant, åh vad mycket fint, jag ville ha så mycket. Har b.l.a sneglat på ett "vattenfall" eller fontän i sten i flera år men blir för snål varje gång, dessamma detta år, men jag står och suckar efter den jämt. Har en förkärlek till sten av olika de slag, vet inte varför!?

Jag handlade i allafall plant till mina blomlådor och krukor och vi köpte även plant till papsens grav.

när vi åkte tillbaka så stod "Göteborgar`n" så lägligt på statoil så vi stannade såklart även där och köpte blommor. Jag köpte 2 stora hängväxter av honom som jag hängt upp ute på bron. Vi pausade en stund och tog en fika på shell och Rasmus fick äta, sen fortsatte vi till kyrkogården och gjorde fint vid graven och Lilleman passade på att bajsa ner sig såklart, det var bara att byta på honom på en parkbänk bland gravarna, han hade gjort ner sig ordentligt, trodde faktiskt att han skulle väcka dom döda med den stanken!!

Hämtade upp mogge på em. de hade faktiskt snickrat på bra fast han inte var i sitt livs bästa form precis, de hade byggt en köksö. det kommer nog bli ett skitsnyggt kök, vill oxså ha en köksö!!!!

På kvällen brann det i fingrarna, ville bara ut och plantera mina blomster.

Idag, söndag, skapligt väder, soligt och blåsigt omvartannat. vi hade en hemmapyzzlardag. Grävt i rabatter, tvättat, druckit kaffe hos grannen, chrisse har haft kompisar hemma och Sacharias kom och grillade med oss och hjälpte mogge att bära ut en stor balk på 5 m, vi specialgjorde den en gång till stugan då vi skulle göra altan där men vi använde aldrig den p.g.a att den vart för kort så den har legat i garaget i flera år, nu typ 10 år senare kommer den till användning, perfekt längd, ganska komiskt. Inget man lyfter i en handvändning precis men Sacha och mogge tillsammans är oslagbart!

Vi grillade grillspett, majskolvar, lök, och åt till pommes, beasås, sallad, vitlöksbröd. Avrundade med kaffe och snoddas. Riktigt gott

 Är fortfarande proppmätt!!!

Rasmus somnade ovanligt tidigt ikväll, det tar nog på att vi mest varit ute hela dan tror jag, kanske han vaknar ovanligt tidigt imorgon då, bäst att man kryper till kojs, säger godnatt här, kram annso

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards