Alla inlägg den 5 juni 2010

Av Pierre - 5 juni 2010 09:08

Har inte bloggat på några dagar men jag har inte orkat helt enkelt, vet inte vad det har varit denna vecka, jag har varit "skittrött" på kvällarna, det är inte likt mig som sitter uppe halva nätterna.

Idag är det lördag, blåser som tusan ute, det har det gjort 3 dagar nu man blir så less, vill ha sommar och sol!!!

Veckan har varit blandad, hemma och pyzzlat på och ute och flängt runt.

Varit på en trevlig mammaträff i parken, hälsat på en f.d arbetskompis, grävt i rabatter, hälsat på morsan m.m

Torsdan började det vara halvtaskit väder så då blev det en välbehövlig städdag hemma och en pälsvårdskväll. Jericho lossar en hel del hår just nu, han tappar mycket av underhåret, jag kammade nog ihop till en hel vovve till, tänkte att det kanske kunde få vara fint åtminnstonne nån dag extra när man skurat hela dan, om vovven är nykammad.

Fredag, samma väder, BLÅSER! Varit i stan hela dan, hälsat på morsan, handlat mat och lite andra ärenden. Hämtade upp chrisse från skolan, mogge stannade i stan för han skulle på fest, sen skulle de vidare på "valvet " och äta och svinga några bägare.

Jag gjorde det lättsamt för mig och stannade på Pizzerian Remsle när vi skulle hem vilket chrisse inte alls hade något emot, ha ha

Rasmus var så snäll och satt i en barnstol och åt ett bröd under tiden.

Fredagsmyset bestod i en långprommis runt Moforsen med Rasmus och vovven, och agerade frissa en stund, chrisse hade klippt sig tidigare på dan så jag hjälpte honom att färga håret svart som han brukar, sen blev det filmkväll. Det var mysigt att chrisse var hemma för en gång skull på en fredagskväll. vi tittade på en gammal guldrulle och käkade godis, lilleman somnade så rart i soffan med oss.

Nångång i natt kom en vinglig mogge hem, jag är snäll och låter honom få sovmorgon idag, det kan han behöva, undrar om han kommer ihåg att han väckte mig i natt och talade om typ hundra gånger hur mycket han tycker om mig (flin)

förmodligen inte....

vet inte vad som händer idag, ev skulle mogge hjälpa sin bror att snickra eller så åker vi upp till stugan, vi får se hur herrn mår...

Ha en bra dag, kram från annso

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards