Alla inlägg den 19 juni 2010

Av Pierre - 19 juni 2010 21:14

  Nu börjar det hända något hemma hos Mogge och Annso, idag har mogges pappa Janne och lillebror Daniel varit här och hjälpt oss snickra, ett tak har börjat ta form till altanen, det är så roligt att vi äntligen kommit igång. De har varit så flitiga och har snickrat sen 08.00 i morse och avbröt 21.00 själv har jag haft fullt upp att sköta markservicen, det har blivit både frukost, lunch, middag och fika. I mellan alla måltider har jag dessutom varit på bröllop!! Jag som inte skulle titta en gång men jag vart fast ändå. Tror att jag har blivit sentimental på gamla dar för tårarna var inte långt borta när prinsen och prinsessan sa ja till varandra, de var så fina. Jag måste ju medge att det skulle vara häftigt att vara i Stockholm under dessa dagar och få insupa stämningen "love is in the air". Mycket vackert, man är en stolt svensk idag.

På em kom Jenny med kusinen Hugo och hälsade på, det var roligt, full fart på honom, det är inte långt kvar innan Rasmus har lika mycket spring i benen,

Vi åt middag (tjärlknöl, klyftpotatis, viltsås, sallad) sen var hon så snäll och klippte Rasmus, det var välbehövligt för han hade blivit så långhårig vid öronen och långt nackhår. Nu är han så fin så, i håret!!!

Vi tog kort på kusinerna som satt och lekte vid Rasmus leklåda, de var så söta men vi hann i princip bara ta kort, sen åkte Rasmus på däng!!! 

ha ha ha, det lär väl knappast vara sista gången dessa herrar slåss.

Idag var det skapligt väder som tur var för mina snickare och tur för Chrisse, för nu blev det ju camping i helgen ändå. Han stack på moppen vid 18.30 med sovsäcken på ryggen, de är en hel hög ungdomar som ska tälta vid hövens badplats. Skojade med honom att jag skulle gå min kvällsprommis med jericho till badplatsen för att kolla läget, han blev lite nervös tror jag, skulle jag bli populär tro???..... NOT.

Nä nu måste jag spana in den omtalade 3 meters höga bröllopstårtan sen ska jag gå och lägga mig brevid min egen prins, natti natti


  

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards