Alla inlägg den 9 juni 2010

Av Pierre - 9 juni 2010 23:02

Det blev ett par rader i kväll oxså...

Efter 21.00 är datorn min, ha ha närå men inte förän då sätter jag mig och slappar framför datorn och tv:n, det är ganska skönt faktiskt.... beroende av FB och bloggen?..... nä... bara lite!

Vaknade imorse och ville bara krypa ner under täcket igen när jag tittade ut genom fönstret, grått, trist och spöregn men så vände jag på mig och såg världens sötaste kille le som en solstråle åt mig, kunde inget annat än att kliva upp.

Dagen började med ett samtal med min granne, var tvungen att höra hur det gått med hunden som vi räddade igår (läs gårdagensblogginlägg) hon "opades" ju igår och de fick hem henne på em, alla senor var av och artären tydligen, det förklarar blodbadet som var, nu är hon ihopsydd, gipsad, har tratt, pencillin och smärtstillande i minst 3 veckor, hoppas att det går bra och att hon blir frisk, det är en sån vacker "vallhund".

Efter det blev det ett besök på Haga för att uppvakta svärfar janne som fyller år idag, vi fikade gott och Rasmus fick smaka blåbärspaj med vaniljsås, det var riktigt smaskigt!

Lyckades klara hans fina "tummendress" från blåbärsfläckar, phu...

På hemvägen plockade vi upp morsan och syrran, de följde med hem på middag sen åkte vi på loppis på hembygdsgården, premiär för sommaren, mycket folk, det är roligt. Jag fyndade en skinnryggsäck, en babybjörnpotta (precis vad jag tänkt köpa till lilleman) en ny ståltermos och lite leksaker till lilleman för lite och ingenting, jag var hur nöjd som helst, fick stilla mitt shoppingbehov ett tag (flin). vi fikade gott där, sen skjutsade jag hem mor och syster, en trevlig liten utflykt på kvällen.

Tycker det är roligt att gå på loppisar även om jag inte alltid handlar, ibland dyker man ju på riktiga fynd och det är roligt.

Ja, det är väl vad som hänt här denna onsdag, ska nu krypa till kojs som dom andra gjort, god natt alla vänner, kram annso

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards