Alla inlägg den 8 juni 2010

Av Pierre - 8 juni 2010 22:22

Tro om man kan fakturera lanstinget att jag ryckt ut på jobb under mammaledigheten? (ler) En granne ringde idag och var i upplösningstillstånd, du som är sjuksköterska du måste komma hit fort och ta med allt förband du har. Jaha det var bara att hoppa in i bilen och åka dit såklart. Mogge och jag höll på att packa bilen för fullt för att åka till stugan precis så han fick ta hand om Rasmus. Jag kom in i deras hall som såg ut som ett slagfält och mitt i allt blod låg deras HUND och blödde! Stackars lilla vän låg och tittade på mig. Hon hade skurit sig rejält i benet och förlorat en hel del blod, svansen var typisk tjock, alltså full med blod. Hon fick ett rejält tryckförband och vi lindade in henne i en filt sen var det bara att åka in med henne på vet.station, vi hade telefonkontakt med dem under tiden. Jag körde in dem i rasande fart ( En prio 1:a kan man säga, flin). blev sittandes i väntrummet ett bra tag tills grannen kom ut och sa att vi kunde åka hem för de hade sövt henne och försökte sy, alla senor till "tårna" var av så det skulle ta ett bra tag.

Ja, sent om sides kom vi iväg till stugan efter detta. Jag har städat och tagit med mig alla sängkläder, mattor, handdukar, dukar m.m hem för tvättning

Jag hade tänkt putsa fönstren och skura altanen oxså men det vart så ont om tid eftersom vi kom iväg så sent så det får vara till nästa gång man vill ju inte bara jobba när man är där heller. vi satt och myste lite på altan, åt kycklingsallad och drack kaffe och skrattade åt Jerichos alla upptåg, han är superlycklig i stugan, där kan han springa och busa fritt i skogen. vid halv fem bröt vi upp, dax att åka hem och göra middag och Chrisse kommer med bussen.

Hade tänkt måla lite ikväll men det började regna så det blev inget, det vart pälsvård på Jericho istället. Började i går att grundmåla lite småsaker som jag tänkt fixa i sommar 2 hyllor, en pall, ett litet bord och två stolar till. Allt blir vitt kanske jag gör något mer skojigt med pallen, vi får se... 

Måste ringa min granne imorgon och höra hur det är med vovven, stackarn,

har även en hel del tvätt att ta itu med ifrån stugan och ett besök hos svärfar Janne står på schemat, det är hans födelsedag imorgon.

En händelserik dag. Sov gott alla vänner för det ska jag göra, kram från annso

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards