Alla inlägg den 1 juni 2010

Av Pierre - 1 juni 2010 23:10

          

En underbar dag ute i solen, måste dela med mig av de första riktiga sommarbilderna.

vi har pyzzlat på ute hela dagen, började med att skura utemöblerna och ställt iordning dem, nu blir det sista sommaren vi har vår lilla trallhörna, var tvungen att föreviga det innan vi sätter igång med altanbygget. Den inglasade delen kommer att vara runt hörnet och den öppna delen där möblerna står nu.

Rasmus har suttit i gräset så snällt när jag har grävt i rabatterna, han har blivit så duktig att sitta nu. Stolt mamma var tvungen att ta fram kameran.

Har grävt upp en rabatt som försvinner p.g.a bygget och planterat om i de två andra.

När mogge kom hem så monterade han upp den gamla gungställningen efter storpojkarna. Är glad att vi har sparat den trots allt, vi har varit nära att slänga den några gånger för den har legat och skräpat i vedboden men nu kommer den ju till nytta. Jag köpte en babygunga sist jag var på Birsta så den blev invigd idag! Han skrattade så han kiknade i gungan, mamma mu framme med kameran igen!

Jag tycker om att sitta ute och äta i finväder så det blev middag ute i solen, fläskpannkaka till mogge och mig och tunnpannkakor till boysen. Rasmus fick prova en pannkaka och hallonsylt, tyvärr förevigade jag inte det, skulle nästan ha filmat det. Han vart aldelles tokig, ville bara ha mer, det var mumma!!!

Avslutade dagen med en kvällsprommis runt moforsen med Jericho, helt fantastiskt väder, njuter varje sekund av värmen!

Ha de gott, kram från Annso

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards