Alla inlägg den 27 juni 2010

Av Pierre - 27 juni 2010 15:06

Är nyvaken, inne på natt nummer 3 av 3, skönt att vaka av sen, det ska ju bli finväder i veckan (säger dom) så vi får väl hoppas på det.

Dagarna har susat förbi och Oops så vart det midsommar. Eftersom det var planerat att jag skulle jobba midsommarhelgen så har vi firat på hemmaplan. Våra goa vänner micke och nettan med barn kom och åt silllunch med oss sen åkte vi in till "byn" och kollade på midsommarfirandet där. vi har lite fel ålder på barnen för "dans runt midsommarstång", storpojkarna skulle över sin döda kropp ställa sig där och dansa och Rasmus är för liten än, ha ha men det är ju alltid trevligt att träffa lite folk och surra.

På kvällen grillade vi tillsammans och åt jordgubbar, jag var så proppmätt!!!!

Vid 20.00 tiden fick jag bryta upp och bege mig mot jobbet, det känns alltid tråkigt att åka på jobb när resten av fam. firar men sånt jobb har man ju.

Midsommardagen sov jag bort fram till 15.00, det vart en lugn och skön dag, mogge och jag gick en långprommis med Jericho och Rasmus, det tycker jag är skönt när jag jobbat natt för man är så seg i huvudet. Efter promenaden startade vi grillen igen, vi hade så mycket rester från gårdagen att det blev en utmärkt middag igen. Jag duschade och myste med lilleman sen hann jag inte så mycket mer innan det var dags att åka på jobb igen.

Idag söndag blir det väl ungefär samma sak igen, mogge är ute och skruva med bilen ( den stannade ju så fint för mig på söderleden tidigare i veckan) och det visade sig att det var fläktremmen som gått av, vi trodde först att det var bränslepumpen men det var det tydligen inte. Det har ju varit lite svårt för mogge att göra något åt den då jag har jobbat för han har ju haft rasmus men nu har han gått ut en stund, då jag klivit upp, lillgubben sitter här brevid mig och leker med en telefon, mycket intressant! vi ska snart ta oss en prommis med vovven och njuta lite av solen, kanske jag hinner med lite tvätthantering innan nattjobb.

Hoppas alla haft en trevlig midsommar, vi får lägga extra krut på midsommar nästa år istället, får se till att vara ledig då. Ha det gott alla vänner sommarkramar från Annso

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards