Alla inlägg den 12 juni 2010

Av Pierre - 12 juni 2010 23:05

Oj, vad dagarna går, jag som tycker att jag har all tid i världen. Inser plödsligt att jag börjar jobba på måndag, lite skräckblandad förtjusning, ska bli roligt samtidigt som man naturligtvis vill vara hemma med lilleman så mycket som möjligt, men nu är det mogges tur.

Vad har hänt dessa dagar då....

Fredag, soligt och fint väder fast de lovat regn och rusk. Jag vart så glad att solen sken, passade på att vara ute, jag och Rasmus åt lunch ute, gungade lite i babygungan, tog en prommis i barnvagn så han fick sova ute. Det skulle bli mulet på em så vi njöt så länge det varade. Stora grabbarna hade skolavslutning, skönt för dem med sommarlov, de var rätt skoltrötta båda två.  Hade lovat att vi skulle fika något gott, det har vi gjort varje år efter examen och satt fram flaggan på bordet. Den åker endast fram vid födelsedagar och skolavslutningar, så gjorde alltid morsan åt oss så det är en tradition jag har fortsatt med till mina barn. I år vart det marängswiss som stod på bordet och väntade, något som även lilleman kunde smaka på, det var mums!

På kvällen var det fest på stan för ungdomen, jag lovade att vara taxi på natten åt dem, jag tycker det är roligt med ungdomen, de berättar vitt och brett om allting för mig, jag håller på att skratta ihjäl mig inombords, jag fattar inte att de berättar vissa grejer för mig. Jag behöver bara gå till mig själv när man var i den åldern, inte f...n berättade jag sånt för min morsa, men man får väl ta det som gott betyg antar jag.

Vi hamnade på grannens altan på kvällen och hade jätte trevligt, det vart en spontanfest bara sådär men det är ju oftast då man får roligast.

Lördag, väntade oss att det skulle vara värsta regnväder, de hade t.o.m gått ut i radion och varnat men inte då, mulet men inte en regndroppe så långt ögat nådde, tacksam var vi.

Mogge har tagit första spadtaget till altanbygget (jippi) han har hunnit gjort ganska mycket idag, det är ju en del jobb med själva grunden. Jag har varit ute och gjort honom sällskap ibland, räckt honom skruvdragaren t.e.x he he

 Annars har jag bakat tekakor idag. gott att ha i frysen men jag tror hälften försvann snabbt när jag bjöd pojkarna på fika inklusive min gubbe!

Ikväll har vi varit hos Gudmor i selsjön och hälsat på, alltid trevligt. Hon var lite Rasmussugen och hade fixat eget fika till honom, mangopure, majskrokar och jordgubbssaft, kan inte bli bättre, så nån kvällsgröt orkade han inte med ikväll! flin.

La in glada badbilder på "Rasse" och skolavslutningsfika på köksbordet.

Ska strax göra bokslut för idag, sov så gott alla vänner för det ska jag göra, kram Annso

       

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards