Direktlänk till inlägg 15 november 2021

Hurra

Av Pierre - 15 november 2021 21:27

Hallå igen.

En ny vecka har hunnit pasera och nästa är på G redan, som vanligt springer jag bakefter. Har betat av 4 nätter och div. vardagsbestyr som vanligt. Har inget speciellt att skriva om det. Det har varit rätt kallt iaf, eller ja... man har väl inte vant sig med kylan än  . Har fått letat fram varmare jackor, mössor och vantar. Som kallast hade vi -12 grader en morgon. Har eldat en hel del i braskaminen under veckan,  riktig govärme   .

 

När fredagen kom, var jag ledig. Det blev en städdag.. bha... var välbehövligt. Det märks en stor skillnad, när man har 2 katter, det behövs städas betydligt mer än tidigare. På kvällen skjutsade jag iväg sonen på "klubben", han är inte intresserad av att ha fredagsmys med "päronen" längre, ha ha ha. De verkar ha det skoj och mysigt där så...det är bara roligt tycker jag   . 

 

Lördag, klev vi upp i ottan faktiskt. Det var dax för badresa till Ö-vik. Idrottsföreningen bjuder alla kids med familjer varje år, buss och entre. Något som är väldigt poppis såklart. När storpojkarna var små fyllde vi 2 bussar med folk, idag är det bara 1 buss, men en del åker egna bilar också ( vilket jag och rasse gjorde) för vi var så sen med att anmäla oss. 

Det var en trevlig dag iaf och jag satt inte bara i bubbelpoolen eller drack kaffe i nått hörn.... Rasse tvingade sin mor att åka forsen ett par gånger, ha ha ha.... nja jag var inte så svårövertalig faktiskt, se upp för sälen   . 

 

   

 

Denna dag fyllde även mellansonen Christoffer år, Hipp hipp Hurra på¨din dag. !!!

Tyvärr alldeles för långt bort, inte ens i Sverige     blev sms och telefonsamtal iaf. Längtar efter att få träffa honom suck. Jag deppar ihop om Rasse en vacker dag väljer att också flytta låååångt hemifrån.... så jäkla trist, då deppar jag ihop ÄNNU mer, ha ha ha. Närå... jag får väl ut och resa lite oftare helt enkelt.

 

Söndag, blev full rulle kan man säga. Det var ju farsdag, vilket oftast brukar komma i skymundan här hemma p.g.a alla födelsedagar samtidigt, men denna morgon blev Mogge faktiskt lite uppvaktad med paket vid frukost   . 

I övrigt var det en kall och solig dag, vi åkte iväg och hämtade en fin gran som vi satt ute på gården med adventsljus i. Det lyser verkligen upp i novembermörkret, i övrigt har vi inte satt upp nått mer inför advent än... men det är väl snart dax.

 

   

 

Nöjd med oss själva + att vi fick lite frisk luft så var det dags att gå in och förbereda mera firande ( egentligen 1 dag tidigare). Farmor Lena och farfar Janne kom och uppvaktade Rasse och lite senare kom Rasses "gudföräldrar" Carina och Peter också. 

Han hade önskat sig en chokladtårta och en sån tror jag vi fick till, med råge   vill han ha choklad så ska han få choklad "de lux", ha ha ha

 

     

 

Det vart en mysig em/kväll iaf och firandet fortsatte dagen efter ( som var hans riktiga födelsedag). Sång, fika och paket på sängen ska det vara   Hipp Hipp Hurra        .

 

   

 

Sen vart det bråttom iväg till skolbussen och det vart bråttom iväg för mig med, hade date med min arbetskollega på jobbet. Vi satt med administrativt jobb inför "Proact utbildning". Det är en heldel jobb runt omkring eftersom det innefattar all personal i princip, på hela sjukhuset. Det tog mest hela dagen, vi är inte färdig på långa vägar men vi har iaf en början på det hela, det känns skönt. När jag rullade hemåt på em, plockade jag upp syrran på vägen. Hon följde med hem för att äta middag med oss och uppvakta sonen. 

Det vart också en mysig kväll och vi avslutade födelsedagsfirandet för veckan med att hoppa i bubblet sent på kvällen. 

Det vart ingen bild, men det var gött iaf och jag tror han somnade nöjd efteråt, vi med.

 

Tisdag pysslade jag på hemma under fm, på em var jag in på jobbet igen för Proactmöte sen blåste jag hem, åt middag, sov och iväg på nattjobb. Halvstruligt och mycket körning fram och tillbaka men ibland kan det inte hjälpas, det blir bara så. Det hanns inte med nån simträning för sonen utan han fick en "läxkväll" istället   han var så lycklig så.... eller not. Han fick nöta engelska glosor och öva gitarrläxa innan jag åkte på nattjobb, så det vart bra iaf. Vi brukar ju använda söndagskvällar till lite läxläsning i vanliga fall men denna vecka hanns det inte med p.g.a födelsedagar som kom i vägen. 

 

   

 

Han hade b.l.a önskat sig ett "gitarrband" i present, så det var han såklart sugen att testa. Det skulle ju vara ett tufft band som även passar till elgitarren ha ha ha. Skulle såklart ha tänkt till och köpt 2 st. En till vanliga gitarren och en till elgitarren kanske, men men... det går bra att byta i mellan också tillsvidare. 

Min kära make har jag inte orda så mycket om, men han finns där i bakrunden   . Han har mest jobbat och varit hos äldsta sonen Sacharias i 2 dagar. Denna vecka har han varit hemma i Solle så Mogge har hjälpt honom med att kakla badrummet. Det blir snyggt, det jag har sett på bilder   . Både Sacha och Mogge är så duktiga. Nu är han i Kiruna/Narvik och jobbar igen, så vi får väl se när det blir fortsättning. 

 

Ibland finns det lite tid över för gos i soffan också....

 

   

Och jag får hjälp/stjälp med att slå in paket   . 

 

Jag har inte varit till min mor denna vecka, det går magsjuka på boendet... bha.... vill inte ha. Hoppas hoppas verkligen att mamma klarar sig. det verkar "florera" mycket sånt just nu. Hon har iaf både fått en tredje vaccindos och influensa spruta, men mot magsjuker finns inga sprutor   . 

 

Ja... det var väl vad jag hade för denna gång, nu är det tid för middagsfix och läxläsning igen, så är kvällen räddad, innan det är dax att rulla mot hospitalet. Det vore ju dumt att få slappa innan menar jag   .

Ha de gott kram fr Annso   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 6 maj 15:54

Hallå Hallå Tänkte jag skulle skriva några rader, även om jag inte har så mycket att bjuda på sen sist. Avslutade med att jag skulle börja jobba igen och det är väl i stort sett det jag gjort, inkl. jobbhelg.  Det har ju varit fantastiskt väder u...

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards