Direktlänk till inlägg 6 maj 2024

Glada vinkärringar

Av Pierre - Måndag 6 maj 15:54

Hallå Hallå

Tänkte jag skulle skriva några rader, även om jag inte har så mycket att bjuda på sen sist. Avslutade med att jag skulle börja jobba igen och det är väl i stort sett det jag gjort, inkl. jobbhelg. 

Det har ju varit fantastiskt väder under veckan som varit så... lite surt har det varit och sova bort dessa, men lite har jag njutit på em. när jag vaknat   .  

Gått broarna runt här i byn i gott väder, myst på altanen och krattat i omgångar.

 

    

Bha.... liiite kvar   .

Tycker väl inte det är sådär jättekul, men med lite musik i hörlurarna går det bra ändå. Är inte klar med krattningen än i skrivandets stund men förhoppningsvis blir jag det i veckan (beroende på vädret). 

Så har väl hela helgen sett ut i princip, jobbat, sovit, krattat.... sen börjar det om igen. 

Det blir som det blir, när man jobbar samtidigt. Så småningom blir det väl klart. 

Söndag tog jag ett "brake" från krattningen. Pluggade lite SO med sonen istället och hälsade på mor innan nattskiftet.

 

Måndag vakade jag av iaf, hade lite stök och bök för mig på em. innan jag skulle iväg på roligheter som jag faktiskt har sett framemot.

Inte ofta man är ute på lokal numer, men plötsligt händer det   . 

Mina goa gamla nattkollegor. Äntligen fick vi till en träff, det har inte varit lätt att samlas. Det vart lättast att ta en "vardag" tillslut, eftersom vi jobbar så olika och alltid någon som jobbar helg.

Vi hade dessutom 4 st jubilarer i sällskapet, allt från 50 - 70 år + en snart nybliven pensionär, så uppvaktad och firad blev de också, med presenter och sång       .

Jag har lite blandade bilder, en del suddiga också   eftersom Annso blev ganska "suddig" efter 7 sorters vin, ha ha ha. Vi hade vinprovning med 3 rätters middag, så supertrevligt, super gott, både mat och moldaviska viner och en sommelier som var skitduktig på sin sak. 

 

                         

 

Mycket tok, skratt och intressanta berättelser om druvor, vinproduktion och om Moldavien.... en toppenkväll helt enkelt   . Kan starkt rekomendera detta evenemang på Hallstaberget   .

 

Ja..det vart en kort ledighet på 24 tim, ska nämligen ut i natt och jobba igen, 2 nätter till. Det vart så på schemat (allt för att klämma in vinprovningen) dessutom ville jag jobba ifrån mig så jag kunde vara ledig nu till helgen. Kidsen är ju ledig från skolan under Kristi himmelfärdsdag + klämdag och vi fortsätter med "fyllaår temat" till helgen, då är det min mor som står på tur. 

 

Det var väl allt för denna gång... sonen dyker upp strax med skolbussen så det är väl bäst att jag påbörjar någon middag. Det blir inget avancerat idag, spagetti och köttfärsås funkar alltid    . 

Ha de gott iaf, kram från Annso

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 13 maj 22:16

Hallå Har tänkt att jag ska sätta mig ner och skriva flera ggr, men det kommer alltid något annat i vägen. Det är kväll och jag ska strax lägga mig som resten av huset redan gjort. Rasse var trött ikväll efter simträningen så han la sig frivilligt,...

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards