Direktlänk till inlägg 9 maj 2021

Mattläggning och firande

Av Pierre - 9 maj 2021 21:46

Hallå.

Tänkte få till en uppdatering, vi får se hur jag lyckas.... har ju en förmåga att det blir div. pauser. 

I veckan som var, jobbade jag i början, ledig mitt i och jobbade helg, vilket jag fortfarande gör i skrivandets stund   "jobbhelgen" består av 4 nätter, fredag t.o.m måndag, går alltså av tisdagsmorgon ( en lååång helg) ha ha.

Inte så mycket ledig tid med andra ord. 

Om jag ska ta vid, där jag slutade sist. Var jag och hälsade på mor innan jag vakade av för 2 dagars ledigt. Det var ok med henne, ovanligt gott humör och vi skrattade en del ihop. Hennes humor är kvar, helt klart. Hon berättade att hon lärt känna en dam där. De brukar sitta tillsammans vid måltider och prata med varandra. Va roligt tänkte jag.

 

- Men Annsofie.... hon har löständer !!!!

- Jahapp.... Öh..... jag kan ju inget annat göra än att börja gapskratta. Vad gör det ? 

Hade med mig några skvallerblaskor åt henne och ostkrokar (det gillar hon)   

 

 

 

Sen blir det alltid jobbigt när jag ska åka därifrån. Hon blir så otroligt ledsen och gråter hjärtskärande, det är jobbigt. Jag försöker prata och skoja så inte det ska bli så dramatiskt, men det är svårt. Nu blir det inte så många dagar i mellan tills nästa gång, för hon fyller år på tisdag men... det är en evighet för henne   . 

 

Sen var jag som sagt ledig 2 dagar, vad gjorde jag då ?...... SOV.... efter det, var jag redo för att ta itu med krattning igen. Har faktiskt fått hjälp av min kära make, så vi blev klar med det då, skönt. I övrigt har vi gjort lite div. ärenden, Rasmus skulle till tandläkaren, det såg bra ut, han har flera tänder på G tydligen. Det ser ut att kunna bli trångt i munnen, vi får väl se hur det går i framtiden, om det måste åtgärdas. Han ska iaf dit nästa vecka igen, för att plasta tänder. 

 

Hade lovat sonen att sätta upp studsmattan när jag blev ledig. Vi väntar fortfarande på cykeln som vi beställt, han är lite deppig och otålig över det. Det har gått över 3 v nu (som var leveranstiden). Vi får väl se om det dyker upp nån denna vecka då.... i väntan på, får han nöja sig med att hoppa i studsmattan. Det var han glad över iaf.

 

   

 

Det var väl i det stora hela vad jag hann, innan det var dax att kliva på nattskiftet igen.

 

Har jobbat hela helgen som sagt.... det blir inte mycket gjort mer än att äta, sova, umgår några få timmar med familjen innan det är dax att jobba igen.

Medans jag har sovit på dagarna har min kära make lagt golv. Ni kanske kommer ihåg att vi började renovera vårt gamla sovrum i vintras, som ska bli Rasmus rum. Det blev några veckors uppehåll i våras p.g.a olika orsaker b.l.a annat allt som varit med mamma, flytt och stök, påsk , Borgafjäll m.m 

Nu tänkte vi iaf att det SKA bli klart. 

 

     

 

Här blir det en liten skrivbordshörna/ datahörna som Mogge gjord av en bänkskiva. Vi utnyttjar alla vinklar och vrån i rummet   Lite för mörkt för min smak men.... vi är 2 mot 1. Det är Rasses rum och han vill ha det så ( påhejjad av sin far) 

Vi har nästan rott det i land nu, det är lite smågrejs kvar, sen kan han flytta in i sitt nya rum  . 

.....

 

Nu vart det ett uppehåll i skrivandet på 2 dagar.

 

Det är tiskväll och jag har precis kommit hem. Jag och syrran har varit och uppvaktat mor på bemärkelsedagen, Mogge och Rasse är snart på G också, de har varit på simträning. Vi delade på oss, eftersom de tar bara emot 2 besökare åt gången på boendet ( p.g.a covid såklart). 

Det vart en bra em/kväll. Hon hade väntat på oss, gjort sig fin, fått sina naglar målade, det var hon stolt över   . Vi hade smörgåstårta och kaffe med oss, blommor och paket. 

 

     

Hipp Hipp Hurra på din dag kära mor   . 

 

Har också vakat av idag, så jag är "seg som tusan" ska bli väldigt gött och lägga sig, sömnbrist al`a Annso   .

 

  Är lite full i skratt.... våran gotjej Maja har börjat ändra sina dygnsvanor, anpassat sig efter mattes nattarbete, ha ha ha. Hela denna vecka har hon varit ute på kvällen och natten. När jag kör in på gården på morgonen kommer hon springandes och väntar in mig på bron. Hon äter och dricker medans jag skickar iväg Rasse på skolan, sen väntar hon på mig tills jag är klar, antingen i trappen eller uppe i vårt sovrum, då ska vi sova. Hon har sovit med mig i sängen hela dagarna, tills jag kliver upp på em. 

det är jag och Maja som är nattsuddare i familjen      .

 

 

 

Nja.. jag har inte så mycket mer nyheter att komma med denna gång. Har en sista bild att bjuda på. Vi tog den för att skicka till syrran egentligen och tacka för "spökboken". Rasse har fått många fina böcker av sin moster genom åren. Hon vet vad han gillar   . Just nu håller vi på att läsa en ungdoms serie på 4 böcker om Zombie s, som vi fått av henne tidigare, dom är riktigt bra faktiskt och spännande tycker Rasse. Vi brukar turas om att läsa för han brukar inte orka läsa så länge. Ett bra sätt att "smygträna", och jag å andra sidan har alltid älskat att läsa så... det är verkligen "win win" situation. 

 

 

 

När vi har plöjt i genom zombieböckerna står spökboken på tur, ha ha, vi kör skräck och rysare och spänning just nu   

 

Nä hörrni, vi hörs nästa gång, ha´de kram Annso

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 6 maj 15:54

Hallå Hallå Tänkte jag skulle skriva några rader, även om jag inte har så mycket att bjuda på sen sist. Avslutade med att jag skulle börja jobba igen och det är väl i stort sett det jag gjort, inkl. jobbhelg.  Det har ju varit fantastiskt väder u...

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards