Direktlänk till inlägg 27 juli 2021

Äntligen

Av Pierre - 27 juli 2021 23:06

Halloj

En psykologisk tung vecka, bara vetskapen om att jag borde gått på semester (vad gör man inte för att rädda regionen) .... bha....inte vart det bättre av 30 graders värme men men, nu är det gjort, och jag har överlevt   . 

 

Var iaf ledig i början av veckan, fick lite ditt och datt gjort hemma. 

Hade gärna velat vara ute och plocka hjortron men det har varken funnits tid eller ork. Synd när det verkligen är ett "hjortronår" i år men vad är det för konst, när man har vänner som ringer och hör min klagan, ha ha ha

- Om du kommer hit och dricker kaffe så får du hjortron med dig hem av mig, enklare kan det inte bli   .

- YES, Its a deal !!!

 Man ska ha toktur ibland.... och goa vänner som älskar att plocka bär   .

Var tvungen att genast koka hjortronsylt såklart.....

 

   

Tusen tack   .

 

Har varit ute i omgångar och rensat ogräs, så tråkigt men nödvändigt. Önskar man kunde spray a grusgången lite enkelt och snabbt, simsalabim... så är allt ogräs borta. Kan, kan man ju, men... det är inte så miljövänliga kemikalier precis. 

Svettigt värre i denna värme.....

 

 

 

Unnade mig själv att gå till frissan också, på min ledighet. Skönt att vara nyklippt till semestern och lättsammare att fixa frillan, behövde lite vardagslyx för att trösta mig själv   .

 

 

 

Jag fick nått tokryck och bakade en fm. Det blev 2 rabarberpajer och snickerskakor, tänkte göra lite annat också men... energin dalade ut. Får vara nöjd med det som blev   .

Istället vart det sim med sonen, inte så dumt heller....

 

 

 

Sista dagen på ledigheten ägnade jag åt städning, mattorna åkte ut, dammsugade, skurade golven, badrum och kök. Det tog mest hela dagen, men nöjd över mig själv var jag, när det var gjort. 

Mogge och Rasmus åkte iväg på bio på em/kvällen, mysigt, lite avis blir man  ... närrå. Jag la mig och sov en stund eftersom jag skulle iväg och jobba. Grabbarna har tittat på en serie ibland, när jag har jobbat, Fast & furious. Gillar man motorsport är det den ultimata serien, ha ha 

Under året har de sett alla 8 filmer och har väntat sen i vintras på att nr 9 ska komma ut på bio. Nu hade den äntligen premiär.... så de ville såklart titta på den. 

Ja... själv påbörjade jag nedräkningen till semestern.... 5 jobbnätter.... håll ut!! Helgen var tung, delvis för att i skallen hade jag redan gått på semester. 

 

I samma veva kom Chrisse hem också. Ja... inte för att det gjorde så mycket att jag jobbade hela helgen för han såg vi inte mycket av, han var fullbokad   . Klassåterträff/ fest (för Resele skola) och dagen efter åkte han och Jenny till Höga kusten för att tälta och paddla kajak. 

I skrivandets stund har de kommit tillbaka. Det verkar riktigt mysigt och jobbigt. Han var ganska trött och mör i kroppen i kväll, ändå är Chrisse vältränad men.... såklart det är skillnad att paddla i hav än i en sjö t.ex Fantastiskt väder har de iaf haft i dessa dagar   . 

 

Så äntligen kom måndagsmorgon 07.00 semester ! Tjoho !

 

 

Det måste firas med kallt och gott i glasen.... och det gör ju inget, att det är på en måndag heller   .

 

Tisdag - klev faktiskt upp tidigt, för vi hade bestämt sen länge att vi skulle till Sundsvall . Syrran hängde med och vi mötte upp syster nr 3 med sambo från Göteborg, i samband med detta blir det såklart div. ärenden på Birsta City, jag hade en lista med mig att beta av. Ikea, Biltema, Intersport m.m m.m 

 

   

Lunchpaus i shopping mekka`t   . 

Fick i stort sett tag på det jag skulle ha, så jag var nöjd med dagen.

 

Onsdag blev mest en sol och bad dag. Ja på fm var vi faktiskt iväg och hjälpte syrran att köpa en ny säng på mio möbler. Det går ju alltid bra att handla åt andra, ha ha. 

Hon köpte iaf en fin kontinental säng, så det kommer nog bli bra när den levereras till henne. Efteråt åkte vi och badade på Risön. Det var härligt. Rasmus tyckte det var skoj att få busa med storebror och visa honom hur man simmar fjärilssim. Det var inte det lättaste   mycket tok och skratt har vi haft iaf. Lillsyrran och jag var faktiskt duktig och simmade nägra längder.

Har varit sådär lagomt mosig och mör i kroppen i em. Avslutade kvällen med grillning..... 

 

 

 

Sen har vi bara suttit ute på altanen, surrat och mått gott helt enkelt. Tror vi alla kommer att sova gott i natt, härligt att vara ledig va´  . 

 

Imorgon ska vi hälsa på mor iaf, hon kommer nog bli glad när jag har lillsyrran med mig. Mig träffar hon ju varje vecka (och storsyrran förstås). Vi har lite annat på G också, framöver, men det får jag väl berätta om nästa gång. 

Ha´de gott, kram fr Annso   

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 6 maj 15:54

Hallå Hallå Tänkte jag skulle skriva några rader, även om jag inte har så mycket att bjuda på sen sist. Avslutade med att jag skulle börja jobba igen och det är väl i stort sett det jag gjort, inkl. jobbhelg.  Det har ju varit fantastiskt väder u...

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards