Alla inlägg den 12 juli 2021

Av Pierre - 12 juli 2021 21:00

Go dagens i värmen.

Ännu en fin dag, härligt för alla som har semester, själv kämpar jag på ett tag till. Har inte börjat med nedräkning än, ha ha ha, det känns för långt borta.

 

Vad har hänt här då....

Nja... jobbade 4 nätter till att börja med. De var halvt kaotiska och tyckte att de aldrig tog slut, annars brukar tiden gå ganska fort ändå, när man har mycket att göra...... Tillslut så..... hoppade jag ur arbetskläderna och hoppade in i bilen mot Stockholm   . 

 

Har sett framemot denna helg länge, att få uppvakta våra examenungdomar. 

Vi kom ner sent torsdagkväll eftersom vi jobbat båda två in i det sista. Fredag vart en "fri dag", både Chrisse och Jenny jobbade under dagen, så vi passade på att göra nånting kul med Rasse. 

Redan förra året började Rasse att prata om Vasa, antar att de hade läst om han b.l.a i skolan. Iaf pratade vi om  skeppet, att det finns på museum m.m, att vi ska åka dit nångång när vi hälsar på brorsan. Vi kunde ju inte åka dit i fjol eftersom alla museum var stängd p.g.a coronan....därav blev det Vasamuseum denna gång.

Tror sonen tyckte det var spännande iaf.... vi lyssnade på en guidad tur i telefon, var på filmvisning, fikade gott, handlade i shoppen, ja allt som fanns att göra och se   

 

                       

 

Ja.... tänk att det skulle ta 48 år innan jag sett Vasaskeppet, ha ha ha...... nu kan vi bocka av det från listan. Vi hade iaf en mysig dag tillsammans.

På kvällen hade vi bestämt date med Christoffer och Jenny. Vi åt gott och firade båda två till examen med present och bubbel   .

 

Lördag, ville vi göra nån utflykt tillsammans och bara umgås egentligen. Det slutade med en dagstur med Eckerölinjen över till Åland, mycket trevligt. Eftersom vi aldrig kliver av båten, omfattas vi inte av coronarestriktioner som gäller över till  Finland. Det var en trevlig dag iaf, vädrets makter var med oss, så vi kunde sitta ute på däck, fantastiskt smörgåsbord , ja vi alla hade en släng av paltkoma resten av dagen. Lite tax free shopping blev det också såklart m.m 

 

             

 

Söndag - dax att säga hej då men... det är inte så länge tills vi ses igen denna gång, om ca 1½ v. då har de semester. Iaf vart den dagen mest en transportsträcka hem. Vi stannade faktiskt till i Njurunda och hälsade på fina Monica och Sören. De vart så glada så   . Vi satt och surrade/ drack kaffe ute på deras altan en stund, tiden flög iväg. Rasmus vart "deep in love" i deras hängmatta   

 

 

En sån vill han ha, ha ha ha, jag med   .

 

Vi var hemma sent på söndagkväll men vad gjorde det, när vi haft en kanonhelg. Det lyxiga var att jag var ledig måndagen också. Kunde sova ut, packa upp och åka och bada med Rasse, det var på tok för varmt att göra nånting vettigt, 28 - 30 grader.

 

 

Dessutom låg jag och halvslöade i solstolen på em/kvällen. Sämre kan man ju ha det    ... jag låtsades att jag hade semester.

 

 

 


Nu är det iaf slut på det roliga och dax att jobba igen. Det är varmt och svettigt, inte direkt svalare nattetid heller... bha... 

Har en sista bild på Maja t.o.m hon tycker det är för varmt ute och söker svalka. Precis ovanför vår fotölj har vi värmepumpen, den kan vi ställa om och köra kyla inne när det är varmt ute. 

 

 

 

Det är riktigt varmt, när hon väljer att gå in och sova under värmepumpen som blåser kyla istället.

 

Ja... det var väl veckans nyheter, ha de gott tills nästa gång... kram fr Annso   . 

 

 

 

 

 

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards