Alla inlägg den 24 maj 2010

Av Pierre - 24 maj 2010 22:56

  

 såhär glad är vår lille kille när det ska ätas kvällsgröt, speciellt när pappa matar och gör roliga ljud, då kan gröten hamna lite varstans men vad gör det när man får dessa leenden.

Idag har det varit en ganska händelselösdag, när Rasmus tog sin em.tupplur tänkte jag att jag skulle fortsätta med mitt fönsterputsarprojekt som jag påbörjade innan helgen (suck) pisstråkigt. Putsade badrumsfönstret och konstaterade att det blåste som f...n och kallt så jag hittade en ursäkt ganska snabbt att inte fortsätta, det blåste för mycket! jag skurade rent i badrummet istället när jag liks hade putsat fönstret, t.o.m det var roligare... då är det illa.

Efter det började jag rensa bland Rasmus kläder, han har ju vuxit ur en hel del redan, nu drar han 74/80 i storlek, det känns tråkigt att lägga undan en del kläder som ser knappt använt ut men de växer ju så det knakar första åren. Jag fick ju en stor kartong med kläder ihelgen så, han har bra med kläder nu ett tag framöver.

16.00 hade jag utvecklingssamtal med chrisse, nytt försök, blev som sagt inställt förra gången. Ja.. vad ska jag säga,...... vad är det för vits att ha utvecklingssamtal med någon som inte ens känner chrisse, Han har träffat sin mentor 3 gånger ?????

Nästa år blir han 18, då får inte jag vara med utan chrisses tillåtelse upplyste hon oss. det är faktiskt helt OK för mig, tänkte jag i mitt stilla sinne för här har man varit på utvecklingssamtal 2 gånger per år i 10 års tid (11år med förskolan) och allt är bra jämt, finns inget att säga, jag vet redan att han sköter sig, det blir så meningslöst på nått sätt och framförallt när inte hon ens har honom i något ämne!

Jag och mogge tog oss en långprommis ikväll trots att det blåste illt med vovven och lilleman, gick broarna runt moforsen, var inte speciellt skönt men man känner sig nöjd efteråt och Jericho fick lite motion (husse och matte oxså).

Har nyss fått mig en lektion av chrisse hur man tränar sig att spela trummor.

Han kom ner i soffan med sin träningsplatta, notbok och en metronom, har jag fått lära mig ikväll att det heter. en slags takträknare. han ville inte väcka rasmus när han skulle träna för den klickar hela tiden.

Fick höra lite från trummboken, ja, för mig är en notbok grekiska, jag kan inte läsa noter för det första och sen omvandla det till taktslag i takt med metronomen, ja.. det är inte bara.....

Han ska spela på galaxen på lördag, det är teateruppträdanden och musikuppträdanden då, ja lite stolt är man allt, han brinner verkligen för detta och verkar har hitta det han vill göra i sitt liv, han har verkligen gjort en kovändning i tonåren. Vi som trodde att han skulle bli en datanörd i skjorta och slips men där fick vi ,ha ha. Sacharias har vi som alltid förstått att han skulle bli någon form av hantverkare med sitt intresse men chrisse däremot har helt svängt om...... ja det har krypit fram en estetisk själ som jag inte visste fanns, en typisk Sehlstedt.

Nä dags för sängen, få se om jag återupptar fönsterputsningen imorgon....ZZZZ

 God natt, kram annso

 

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards