Alla inlägg den 6 maj 2010

Av Pierre - 6 maj 2010 23:00

Även denna torsdag blev en "stadsdag" med tusen ärenden, ganska skönt att komma ut när man varit hemma hela veckan. Vi är bättre nu, fortfarande snorig men inte alls som tidigare i veckan (skönt).

Har gjort min sedvanliga veckohandling, lite extra mycket denna gång såklart eftersom vi har dop på lördag. Div. andra ärenden som ex. hämtat ut tågbiljetter åt Chrisse, bankärenden, handlat blommor på "garden", fixat diverse födelsedagspresenter, hälsat på morsan och syrran, hämtat chrisse från skolan sen tog vi det kloka beslutet att ta en pizza innan vi åkte hem. Skönt att slippa middagsbestyren ibland. Har varit proppmätt hela kvällen efter den!

Hade en del trevliga och en del otrevliga samtal i em vilket gjorde att jag

har städat hela undervåningen ikväll (låter som om jag har jättestort hemma men det har jag ju inte), undervåningen består av två hallar, ett badrum med tvättstuga och bastu, köket och vardagsrummet. Jag har gnott på som tusan för att rensa huvudet lite, nu är det så fint så, få se om jag hinner ta övervåningen i morgon fm så är huset genomgått, det skulle kännas skönt.

Kom fram till att jag är en jäkel på att städa då jag är upprörd, bra sätt att avreagera sig på....

Mina tankar går till en människa som har det tufft just nu och jag bara undrar hur mycket en och samma person kan klara av, Livet är orättvist, varför drabbas vissa medans andra kan surfa på en räkmacka hela livet ?!?

Med denna fundering avslutar jag kvällen annars börjar jag nog att städa övervåningen mitt i natten (skämtosides) ser att klockan har tickat iväg alldeles på tok för mycket som vanligt, nattuggla som man är.

sov gott alla vänner, kram från Annso

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards