Alla inlägg den 20 maj 2010

Av Pierre - 20 maj 2010 22:40

Elände, chrisses fina dator for i golvet idag, dataskärmen sprack. Jag har aldrig sett honom så upprörd och ledsen och jag förstår honom, det är hans käraste ägodel förutom trummorna då och han har sparat varenda krona till dessa, men vad gör man när olyckan är framme. Suck. Pojkarna som skulle ha spelkväll här imorgon, mogges och min dator duger ju inte till deras strategispel så han är otröstlig. få se om vi kan hitta en skärm så länge åt honom (om inget mer har gått sönder?) eller köpa en kabel så han kan koppla upp sig på tv:n.

Imorgon är det FF här eftersom mogge, jag och rasmus åker upp till Borgafjäll igen till lördag. Vi ska bomma igen inför sommaren och ta hem husvagnen.

Hoppas på lika fint väder där uppe som hemma!

Tisadagen var en stor rens och röjdag i garaget och boden, vi brukar fylla en släpvagn varje vår med sopor så oxså denna vår, skönt att ha det gjort, vi var så flitig så, bar ut utemöblerna och fixade och trixade, på kvällen gick vi en långprommis med Jericho och Rasmus runt Moforsen, det var riktigt härligt ute och Jerka fick bada i älven, det tycker han är toppen såklart.

Onsdagen började med ett besök på soptippen och lämna släpvagnen sen förgyllde jag dagen med mammaträff på hågestaön, det var mysigt, kanonfint väder och roliga mammor att surra med. Hela eftermiddan rusade iväg men tiden går ju fort när man har roligt, mycket babysnack blir det!

Torsdagen, har varit mindre kul då med datorkrasch och fönsterputsning, alltså en olycklig son och pisstråkit hushållsarbete. Jag vet inte varför just putsa fönster är så "boring" men jag är ganska nöjd efteråt då jag bytt gardiner och gjort fint i fönstret. Jag hann med 3 stycken idag, vårt sovrum, sacharias rum och chrisses rum. Ska väl fortsätta med de andra fönstren efter helgen. Lilleman var trött ikväll och det är faktiskt jag oxså men ändå tjuras jag på och ska sitta framför datorn innan jag lägger mig, mogge sover redan och chrisse har deppat framför en dvdfilm... hela hans liv har rasat samman (undrar just vart det där humöret kommer ifrån hmm...)

Nä nu ska jag studera insidan av mina ögonlock jäsp! Godnatt kram från Annso

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards