Alla inlägg den 10 maj 2010

Av Pierre - 10 maj 2010 22:31

Måndag- brukar vara baddag men inte i dag, BVC inbokat 13.20 Ganska grått och trist väder, har blåst riktigt kallt idag men jag sparkade mig själv i baken och bestämde mig för att gå broarna runt på morgonen med vagn och hund.

Man har ju vräkt i sig tårtor och fikabröd hela helgen så man känner sig verkligen som "big mama"...

Välbehövlig prommis, skönt fastän det inte var nått vidare väder. Lilleman somnade så gott i vagnen, tänkte att det är nog bra att han är utsövd innan BVC.

Han vägde idag 8,6 kg och är 71 cm lång, det tar sig!

sprutorna var såklart inge roliga, men det är smidigt att de sticker båda samtidigt så plågan blir kort.

Var in till stan på em och väntade in chrisse, vi skulle ha utvecklingssamtal. jag kan inte komma ihåg att vi hade det när jag gick gymnasiet, det känns faktiskt lite töntigt när de är så stor, jag kan tycka att, finns det behov av samtal om eleven har problem så ok då men annars blir det patetiskt, som om de går i småskolan! Inte nog med det, så dök inte läraren upp, vi väntade i 30 min sen for vi, jag var förbannad ! här sitter man och åker 6 mil fram och tillbaka så dyker hon inte upp!!!!

Vi var tvungen att kolla så det var rätt dag och tid, det var det så ... jag vill gärna höra förklaringen på detta, inget samtal blev det!

Det blev en sen middag p.g.a detta vingel, dagens meny bestod av spagetti och köttfärssås, en favorit i repris, snabbt enkelt och gott!

Kvällen har jag mest pyzzlat med Rasmus, han har varit grinig och trött, förmodligen p.g.a vaccination, det blev en tidig kväll för honom, kanske jag skulle chocka kroppen och komma i säng före 24.00 jag också.

Imorgon ska vi till morsan och fika eftersom hon fyller år, vi har ju som sagt redan uppvaktat henne ihelgen men vi åker dit och fikar iallafall och mogge ska skruva ihop ballkongmöblerna som hon fick, vi kanske tar en prommis på stan om det är väder för det. hon vill så gärna styra lite barnvagn!

Ja... mer än så har inte hänt denna måndag, ha de gott kramisar Annso

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards