Alla inlägg den 5 maj 2010

Av Pierre - 5 maj 2010 13:36

Rasmus har fått prova sin "lära gå stol" som han fått låna av sin Kusin Hugo, inte för att han fattar än hur han ska göra men den var ju kul att sitta i.

Försöker roa han bäst jag kan, men det är inte lätt att vara liten och förkyld och dessutom tittar 2 tänder upp, allt på en gång!

Jag själv snorar och hostar fortfarande som en tok, men känner mig någolunda pigg ändå. vi har hållt oss hemma denna vecka för att försöka kurera oss inför helgen. Idag har mogge åkt på kurs igen i ö-vik och blir borta till på fredag så vi är "solo" med Chrisse några dagar. Tror vi ska mysa till det och göra något gott och ta en filmkväll med han, det kommer han nog gilla om han inte har andra planer.

Känner mig riktigt nöjd, för jag har skrapat ihop en massa loppisprylar, denna vecka då jag ändå varit hemma och snörvlat. Har rensat, prismärkt och sorterat så nu är allt packat och klart till Reseles loppis i sommar. Det känns så bra!! Så nu måste alla mina vänner komma till hembygdsgården i Tängsta i sommar och handla riktigt mycket, tänk på att pengarna går till välgörande ändamål, ha ha ha

Jag fattar inte att man samlar på sig så mycket skit, jag upplever inte mig själv som prylgalen men det kanske jag är (i andras ögon)????

 Jag är ganska duktig på att hamstra men det är nog något som jag har med mig hemifrån för så gör morsan oxså, nä skönt i alla fall att bli av med en massa skräp. Mogge får hjälpa mig och köra iväg kartongerna någon dag framöver. Förutom att rensa loppisprylar idag, har jag tvättat, strykit och vikit tvätt (blä) ett nödvändigt ont, hatar att stryka!!

Ska försöka färga håret ikväll tänkte jag, man känner sig alltid grå och trist på våren, måste få lite liv i håret, skulle nog behöva toppa mig igen men färgning får duga just nu.

Nä , nu är det slut på pausen, ska ta det sista med tvätten innan det är dags att fundera på middan, har inte bestämt vad dagens meny blir än, vi får se vad kylskåpet har att erbjuda idag, ha det bra och många snorkramar från Annso.       

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards