Alla inlägg den 9 maj 2010

Av Pierre - 9 maj 2010 22:52

       Ja denna helg har ju som sagt mest handlat om dop. Det har varit en lyckad helg och vi känner oss nöjda. Äntligen har Rasmus fått sitt namn på riktigt (ler).  Fredan bara rusade förbi, på fm städade jag övervåningen på huset och gjorde iordning  blommor till borden där vi skulle fika efteråt. På em hämtade jag Mogge som varit på kurs i ö-vik i 3 dar, kvällen gick åt till smörgåstårtetillverkning och dukning i församlingsgården. det gick väldigt smidigt faktiskt, mogge är en hejare på att tillverka smörgåstårtor!

lördan var det dop i Resele kyrka, jag var nervös för naturligtvis vägrade Rasmus att äta innan, jag hade köpt nån burk med västkustgryta (å fy vad han spottade och "ulkade sig" den smakade skit enligt honom) det var bara att ge upp och vispa ihop lite gröt istället som han tycker mycket om, men jag tror de känner på sig att något är på gång för han gjorde allt annat än att äta (suck) bära eller brista det var dags att åka till kyrkan. Han skötte sig exemplariskt i kyrkan, jag fattar inte det, go och gla, inga problem med vatten på huvudet eller att prästen tog honom och gick runt och visade upp honom bland bänkraderna.

Vi var så glad att Putte Khil kom och spelade för Rasmus, han har en underbar sångröst och spelade så fint ur "Rasmus på Luffen", vi gillar honom skarpt och tackar ödmjukast!!! Alla berömde hans sång efteråt!!!!! Fikat löpte på bra och jag tror ingen for därifrån hungrig i allafall, var tvungen att ta kort på de fantastiska fina tårtorna som Helena gjorde åt oss, de var så vackra att ingen ville ta första biten och förstöra dem ha ha Jag fattar inte varför hon jobbar på shell hon borde bli nobelbagare!!!! Se och njut!!!!  Vi fick jättefina presenter av våra nära och kära, allt från pengar till tavlor och fotoalbum. Tackar alla ödmjukast!!!! På kvällen grillade vi hemma med släkten och passade på att fira morsan på födelsedan, lika bra att göra bort allt på en gång!!! Det var föresten inte bara hon som vi firade på kvällen utan även Jericho!!!! Han fyllde 4 år, ha ha, han fick 2 hundben och en "tjurmuskel" att gnaga på. Morsan fyller egentligen år på tisdag men vi firade henne i förväg, hon fick ett cafebord med stolar och rosor till sin ballkong, det vart hon jätteglad över så nu blir det kaffe på ballkongen hädanefter.

Söndagen har rusat iväg, vi åkte till Farmor lena och Farfar Janne och hälsade på sen träffade vi Daniel, Jenny och kusinen Hugo en snabb sväng, de har legat i magsjuka och var väl inte fräsch än så det var en snabbis, vill inte ha magsjuka!!!! På hemvägen svängde vi in till "faddrarna" Carina och Peter i Selsjön och hann med en kaffekopp där oxså, riktig fikaturne idag.

En händelserik helg, nu väntar sängen, inget babybad imorgon heller (förra måndan var jag sjuk) för imorgon är det BVC och 5 mån sprutor på schemat, något sent han blir 6 mån i nästa vecka men men.... godnatt alla vänner, kram Annso

  

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards