Alla inlägg den 3 maj 2010

Av Pierre - 3 maj 2010 12:28

Synd om mig, är sjuk!

kände redan i fredags att jag började få ont i halsen sådär att den känns som ett öppet sår varje gång man sväljer, inte kul. på lördan blev det bara värre och värre tillslut satt jag och frossade till körslaget.

Jag har verkligen inte tid med detta just denna vecka ,men men, vad gör man, det är bara att gilla läget och ta det lugnt tills det går över. Är ju så feberkänslig och blir däckad på en gång tempen stiger.

vill inte smitta ner Lilleman men hur undviker man det? skulle inte förvåna mig om han blir sjuk för första gången precis till dopet hmm....

Som sagt i fredags var vi bortbjuden till goda vänner, vi drack och åt gott och hade supertrevligt som alltid, vi sov över hos dem eftersom mogge skulle upp och jobba dan efter inför 1 maj på hulstagård, han slapp undan 1 majtåget men hjälpte till med förberedelser istället eftersom vi hade date med "prellen" på em.

Hon är en supermysig kvinna, vi satt och surrade minst 2 timmar om allt mellan himmel och jord och snackade väl minst om själva dopet ha ha, ja det ska nog bli bra ändå.

Söndag, var jag däckad hela dan, låg i soffan och glodde på tv4 alla repriser från veckan som varit så jag är verkligen "up to date" av alla serier, körslaget igen, drömmen om Italien, spårlöst, Arn, humorgalan m.m m.m

Som tur var hade Rasmus en sån dag då han sov mycket så jag sov oxså, vi får väl se om det är ett dårligt tecken eller inte.....

Idag måndag, inget babybad såklart, fortfarande lite feber och jäkligt förkyld men uppe på benen i alla fall, har städat sovrummet eftersom jag väntar på att en ifrån Telia ska komma (man kan ju undra varför jag måste städa sovrummet då flin) det är den enkla anledningen att vårt "huvudjack" finns där till hela huset och de har gjort en mätning på vår anslutning till internet och såg att på ett dygn hade vi 65 urkopplingar!! Inte undra på att chrisse är tokig på vårt internet så något är fel på inkommande till vårt hus, hoppas att de kan åtgärda felet på en gång. Det har verkligen krånglat för han, först hans eget modem och sen även detta, jag säger bara: Teknikens under!!!

Jag har ju gjort fint i sovrummet ialla fall idag, det skulle jag nog inte gjort annars i detta tillstånd.

Må så gott alla vänner med snoriga kramar från Annso

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards