Alla inlägg den 27 februari 2010

Av Pierre - 27 februari 2010 23:51

Är man besatt då man sitter mitt i natten och bloggar? Lite varning va´ha ha

Jag ska faktiskt vara taxi åt sonen om en stund, han har varit i Ö-vik hela dan och tävlat i Musik direkt, de är på väg hem nu så jag ska möta upp på Remsle (vet ej hur det har gått, men jag sa att du får se det som ett träningstillfälle att spela inför publik, jag vet ju hur tävlingsinriktad han är och kanske inte världens bästa att ta nederlag men det tillhör livets skola). Hoppas ändå att det gått bra för dem såklart.

Är fortfarande jätte förskyld, skulle väl kanske legat nerbäddad men istället har vi minglat runt på stan hela dan. Vi skjutsade chrisse till bussen sen gick vi ner på stan där det var vinterfest, det var roligt, mycket folk och aktiviteter. Det är så sällan jag får med mig mogge ut på stan, tänk att han t.o.m var med mig in på Lindex och Kapphal !! Hittade ett par jeans, jag är så lycklig över det. I 9 fall av 10 håller jag på spy inne i provrummet, allt sitter fel, man ser fet, ful och för j...vlig ut men nångång ibland hittar jag nått som känns o.k och idag gjorde jag det, det var bara att slå till sen slank det med en gullig "bilmössa" åt Rasmus.

Vi käkade viltklämma men jag har ingen aning om den var god eller ej, har totalt tappat smaklökarna, det är så trist att äta då, avrundade dagen med kaffe på Myregårdens cafe, vi hade sällskap av micke och nettan och lille viggo, det var roligt att surra med dom som alltid.

Det har snöat så in i.... två dagar nu, vi väntade värsta skottningen när vi kom hem men har vi inte de bästa grannar man kan ha, så säg.

när vi svängde in på gården så höll han på skotta gården åt oss med traktorn, vi är djupt tacksamma!

Det fortsätter att snöa nu så det är väl bara att börja om imorgon, vi måste upp på taket och skotta men chrisse har lovat att klättra upp och fixa det åt oss, det kan han göra när man ställer upp som nattaxi åt honom. 

ja.. det var nog allt för denna gång, många nattkramar från Annso


Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards