Alla inlägg den 7 februari 2010

Av Pierre - 7 februari 2010 23:35

Det har gått 12 veckor med vår underbara baby och jag har fortfarande inte lärt mig att det inte är någon mening att planera,för jag bestämmer inte ett "skit" det är vår nya familjemedlem som gör det, ha ha

Idag hade jag bestämt att jag skulle baka bullar. Mogge åkte iväg tidigt imorse med Sacharias för att hämta en bil i Björna som Sacharias fått i födelsedagspresent, christoffer skulle ut med kompisar och köra skoter så Rasmus och jag blev själv hemma. det har varit riktigt fint väder idag så jag tänkte att jag går en sväng med vagnen först så lilleman somnar ute, då kan jag baka i lugn och ro. Jag gick och jag gick och jag gick, VÅGA VÄGRA SOMNA! Halv två på eftermiddan gav jag upp alltså, jag hade bestämt att jag skulle bara baka dessa jäkla bullar idag ändå ,så han fick ligga på köksbordet mitt bland bullbaket och det gick ju bra ett tag sen fick jag pausa för matning, blöjbyte och matning igen, äntligen somnade lillen en stund trodde jag, han slocknade 10 min sen vart det köksbordet igen, så höll vi på resten av dan. Jag har aldrig bakat bullar så länge någongång och han har inte varit vaken så mycket heller någongång. Phu... så mycket bestyr för några bullpåsar!

Ikväll har vi hälsat på goda vänner som fått barn i Januari, vi som tycker att Rasmus är liten... oj oj vilket litet knyte. Roligt, för det kan ju bli en framtida lekkompis till Rasmus, vi fikade gott och surrade mycket förlossningsprat och småbarnsliv såklart. Det är alltid roligt att träffas.

Vår jycke Jericho är fortsatt orolig, han har inte rört sin mat på 2 dar och går bara runt, runt när han är inne och gnyr. Han vill ut hela tiden, vi tror att han känner av ev. räv som smyger omkring här eller någon tik möjligtvis, han har aldrig uppfört sig såhär. Jag trodde han var sjuk först men det verkar han inte vara, som tur är. Undrar bara hur länge detta ska pågå?

nä nu ska Annso krypa i säng och sova några timmar, God natt och kram!



Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards