Alla inlägg den 6 februari 2010

Av Pierre - 6 februari 2010 13:37

   hm.. fick inte bilden rättvänd, beklagar...

"Kungen av Sorte" kallas denna kille av byinvånarna. det är våran jycke som annars heter Jericho.  Anledningen att de kallar honom kungen av Sorte är för att vi bor uppe på nipkanten och vår ena granne nedanför. Jericho har sin hundgård ut mot kanten och mot våran vedbod, och han ligger inte fint i hundkojan som andra hundar utan han hoppar upp på vedbodtaket och där ligger han på dagarna och vaktar byn medan alla är på jobbet. Han har hyfsad bra utsikt därifrån både över grannens gård, nipan utmot älven och alla bilar som kommer från Rödsta och turistvägen. Han myser på taket då det är kallt och helst snöar ute då kurar han ihop sig och blir totalt översnöad, samma beteende som draghundar, inte så konstigt kanske då han är en 4 vägskorsning av Sibirian Husky, Karelisk björn hund, grå hund och jämthund. 

Inatt har jag varit vaken halva natten och inte p.g.a en snart 12 veckors baby utan p.g.a Jericho.

han var helt tokig igårkväll, jag vet inte vad det var med honom och jag blir så orolig då jag inte vet vad det är. Han gick runt runt och gnydde, ställde sig på bakbenen mot ballkongdörren och ville ut. Jag trodde att han kanske var dålig i magen och behövde ut men icke, jag var ut med honom två gånger på förnatten. Han tassade upp till oss på övervåningen mitt i natten och det gör ha aldrig annars, för han vet att han inte får vara på övervåningen. han gnydde och puffade på oss så vi skulle vakna och han vankade runt i huset hela natten. Imorse hann han bara vara i hundgården ½timme sen stod han och yla som en varg och väckte nog hela grannskapet, jag hittade ett märgben i frysen som jag tinade till honom så han skulle bli lite sysselsatt men det är inte ok. hörde att det strök omkring räv här, om han känner vittring på dom?

Han pinkade revir hela vägen då vi var ute på natten så är det så enkelt att det är jaktinstinkten som spökar och det är matte som blir orolig i onödan att det är något fel på honom???? få se hur det går idag.

Härlig dag med fint väder, varit ute och dragit Rasmus i pulka och gått med barnvagnen en sväng, han sover så gott då. Mogge är på valupptakt (hobbypolitiker) för IF metall, chrisse åkte in till stan med honom imorse för han skulle öva inför Musik Direkt . Jag ska snart börja med middan, tänkte festa till det då det är lördag, det blir kycklingspett med vitlökscreme och bakpotatis och sallad, få se om det blir så gott som det låter.

Ikväll ska jag vara taxi till Hullsta disco. Pojkarna i byn ska på "lokal" hi hi 

tänk att de är så stor nu, ja Sacharias får t.o.m gå på krogen nu, han fyllde ju 18 i Januari, det innebär alltså att jag inte är så ung längre...hm... jag känner mig ju så ung fortfarande.... det måste vara något fel, Trevlig helg i alla fall, kram Annso

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards