Alla inlägg den 22 februari 2010

Av Pierre - 22 februari 2010 23:05

Veckans höjdpunkt, babysim. Idag kunde vi bada lite längre, förra måndan var första gången så då badade vi bara i 15 min. De blir så trötta när de inte är van.

Idag var vi i 30-40 min, det gick hur bra som helst, vi njöt i det varma vattnet och roligt med alla glada och söta bäbisar. 

vi fick en läxa till nästa måndag nämligen att duscha med dem och spola lite vatten över huvudet så det rinner vatten över ansiktet bara för att de inte ska bli så rädd när det blir dags för "dykning", vi ska såklart träna på det under veckan hemma, kanske han rent av kan ta ett simborgarmärke nästa måndag he he

I omklädningsrummet efteråt hade Rasmus fått nog, han var otröstlig, så jäkla övertrött, då hjälper inga mutor i världen. Den annars så lugna mamman Annso vart smått nervös i det trånga fulla omklädningsutrymmet, det var bara att släppa allt och halvt påklädd gå runt i rummet och försöka lugna ner honom. Jag tror han känner att jag blir stressad och då blir han bara värre, tillslut tvärsomnade han så det var till att tråckla på honom kläderna och overallen i sovande position. Jag var rätt slut själv innan jag kom därifrån.

Efter babysimmet åkte vi hem till morsan och fikade, behövde kaffe, Rasmus stensov såklart, han vaknade till på slutet av besöket så jag ammade honom sen somnade han igen. 

Måndagskvällen har varit lugn, kallt som f...n, i skrivandets stund -29 grader, vi har eldat som tok. Var taxi på innebandyträning i vanlig ordning åt chrisse annars har vi mest kollat på OS, spännande stafett må jag säga, så nära guld men inte ska man deppa över silver heller, skidtjejerna var skitduktiga.

Nä ska väl hoppa i säng som alla andra i familjen gjort. Imorgon väntar "sjukan" cellprovtagning (inte så trevligt), ska även ta nya hormonprover på labb och tänkte faktiskt i samma veva gå upp på jobbet och säga hej, kanske en kaffekopp eller två slinker ner. Hoppas att chefen är där så jag får växla några ord med henne om sommaren, god natt och sov gott, kram från Annso

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards