Alla inlägg den 7 mars 2022

Av Pierre - 7 mars 2022 16:16

Halloj

Dax för en uppdatering igen.

Idag har det snöat lite lätt på förmiddagen och det är en mulen eftermiddag. Blivit bortskämd av vackert väder  ett tag, en mulen dag gör mig dessamma. Vi har gjort en del ärenden, handlat mat, käkat lunch på stan,  Rasmus har klippt sig m.m

 

 

Nöjd med frillan   

 

Veckan som varit, bestod mest i jobb fram till fredag. Varit påklädd och instängd några nätter men....vad gör det när man har sällskap av goa kollegor. Mycket tok och skratt har vi haft, kanske omedvetet ett måste eller ett sätt för att orka. Knoll och Tott på coviden   .

 

   

Laddat arbetsbänken för 10 tim. Det går åt några stycken, dessa är till 1 patient. 

 

Ja i övrigt har det varit de gamla vanliga vardagsstöket. Rasse har haft en del att stå i, i skolan. Läxor, nationella prov som han varit nervös över. Gissa om det stundade sportlovet varit efterlängtad   .

 

Så blev det tillslut fredag, och jag vakade av.... Min kära make hade blåst upp till Borgafjäll för en "killhelg" eller numera "gubbhelg" ha ha ha, så Rasmus och jag har varit solokvist i helgen.... eller egentligen inte, för jag har haft syrran på besök i helgen. Vi har mest bara mått gott. 

Gjorde go mat, skjutsade sonen till klubben, film och soffhäng.

 

Lördag var vi på byn. Draghundklubben hade "barnaktiviteter" så alla kids fick prova köra/åka hundspann. Rasse var med i fjol också och tyckte det var skit skoj så... utan tvekan ville han prova i år igen. 

 

     

 

Måste erkänna att man blir sugen själv, det ser så härligt och roligt ut. 

Man blir också sugen när vi fick klappa små draghundvalpar   Vill ha .....

En mysig dag iaf. När vi kom hem fortsatte vi myset. Vi bakade semlor och hoppade i bubblet. Ja... sämre kan man ju må, om man säger så. 

Syrran njuter   .

 


 

Ja... vi fortsatte med " feel good temat" och avslutade dagen framför tvn, med tillhörande snacks och mello   

 

 

 

Söndag.... var en lugn morgon med frukost och Vasaloppet på tv. Det är bara att gratulera Norge till ännu en vinst i skidspåret då   .

 

   

Vi hade också bokat tid för att besöka mor (därav semelbakning dagen innan) . Det är så trist att vi inte kan hälsa på henne inne på avdelningen längre p.g.a smittspridning av covid.... suck.... vi får boka tid och träffas utanför. Spelar iof ingen roll vart vi träffas, bara att vi träffas. Vi tog med kaffe, semlor och lite skvallertidningar, för att göra det lite trevligt för henne   . Hon har nyss fått en fjärde vaccinspruta så jag hoppas verkligen att hon klarar sig från covid. Det finns inte mycket reserver att ta av, om hon skulle bli sjuk tänker jag. Vi har alltid munskydd på,  men.... det är som det är. Hon var glad att träffa oss en stund iaf och det är viktigast av allt. 

 

Gjorde en liten paus i skrivandet eftersom det kom 2 jobbnätter i vägen mitt uppi allt. Under tiden har sonen haft en shoppingdag på Birsta med 3 simkompisar och en föräldrer, något som de planerat sen en tid tillbaka att de ska göra på lovet. Spännande såklart att åka i väg utan "päronen". Mogge skjutsade in honom till busstationen där de möttes upp på morgonen och hoppade på bussen till S-vall. 

Spännande att höra sen på kvällen när vi hämtade upp honom igen, vad han har handlat. Var helt säker på att han skulle komma hem med ett tvspel.....Nä, han kom hem med en lampa till sitt rum !!!   

och 2 figurer som såg ut att komma från kinderägg enligt mig iaf. De kostade "bara" 200 kr.

-Vaa... 200 spänn för 2 små plastfigurer.... jisses. Ja det var vad han handlat på sin shoppingdag men nöjd och glad var han och hade haft jätteroligt. 

Sen glömde jag bort dessa plastfigurer för i nästa stund sjöng och gratulerade han mig på kvinnodagen   blev något paff, ha ha ha.

- Grattis man ska tydligen uppvakta någon kvinna som inspirerar mig idag.

Vi kunde ju inte annat än att skratta och bli varm i hjärtat   .

Jag sög ju åt mig som en svamp såklart.


Ja.. lovade sist att jag skulle ta en bild på vårt påbörjade "hallprojekt", inte mycket att se för tillfället men.... så här fint är det när man kommer hem till oss just nu   . Ni kan vara lugn över färgfläckarna på golvet, det ska ändå brytas upp.

 

   

 

Mogge har slipat och målat tak i 2 omgångar sen sist, så vi är på G. Får väl se hur mycket vi hinner göra tills nästa gång. Det kommer ett sportlov i vägen och suget efter fjälls.... ha ha ha

men å andra sidan har vi ingen tidspress precis. Det blir klart när det blir klart helt enkelt. 

 

 Nä hörni, jag ska avrunda här och vara sportlovsledig och social med familjen några dagar. Vädret ser lovande ut så förhoppningsvis får vi njuta av härliga vinterdagar.

Avslutar med de sista bilderna. Jag kom in i sovrummet här om dagen och hittade mina 2 busfrön i sängen, sovandes mot varandra. Sigge sover på Majas mage   sällan jag ser dem så, oftast sover de på varsitt ställe men ibland så, kan de ju vara riktigt goa med varandra. Kunde inte låta bli att försöka fota dem, naturligtvis vaknar de till när jag fumlar på med mobilen.

 

   

   

 

Ha de gott, kram från Annso 

 

 

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards