Direktlänk till inlägg 20 juni 2021

andra jobb

Av Pierre - 20 juni 2021 20:01

Halloj

Veckan har gått fort, beror väl på att det har varit ganska fullt upp med allt möjligt. 

Jobbade i början av veckan sen var jag ledig nån dag i mellan några utbildningar.

Har faktiskt kommit mig ut och gått lite i veckan, det har varit härligt   . En kväll var vi ute och gick  "skoterspåret" uppe i skogen ovanför där vi bor. Tyvärr fick vi vända efter halva vägen eftersom det var "djupt" vatten en bra bit över spåret, den fanns ingen chans att gå runt det heller. Rasmus åkte på fyrhjulingen så... vi ville inte chansa och ställa till med att han blir ståendes med den mitt i vattnet och vi får vada och putta på. 

Det var iaf en fin kväll och mysigt i skogen, lite utmaning för Rasse att få köra  över stock och sten i skogen. Han är så försiktig, skulle nog inte göra det om inte pappa var med tror jag   .

 

           

 

På onsdagen, var jag på utbildning under fm, sen blev vi bjuden på "sommarlunch", på jobbet. Exotisk planka, man tackar   Det var väldigt gott.

 

Torsdag, var en fin dag. Rasmus var bjuden på "dubbelkalas" . Ja... de är alltså tvillingar   . Det ville han inte missa såklart. Skjutsade in honom till stan och medans han var på födelsedagsfest, fick jag promenadsällskap av min make, i Remsleskogen. Det var svettigt och varmt men... känns alltid bra efteråt.

 

         

 

Fredag, klev upp i ottan, inte vanligt när det gäller mig. Hade ställt mobilen på 05.30, skulle vara ombytt och klar till kl 07. Denna dag var ännu en utbildningsdag men denna gång höll jag i utbildningen. Nja inte själv... tillsammans med en doktor och en personal från avd. 

Det var ett tag sen jag hade utbildning i Proact, mycket p.g.a covid såklart och jag skulle ha haft under hösten ... men det kom en galloperation i vägen för mig   . 

Här har vi drillat dom i "att behandla livshotande tillstånd" ha ha och tränat på att sätta svalg/nästuber  .

 

   

 

Var rätt så trött i huvudet efter en heldag, men när jag ändå var i krokarna hälsade jag på min mor en stund innan jag åkte hem. Jag hade köpt med mig lite nya duschgrejer åt henne och en påse ostkrokar. Hon gillar dom   .

 

När jag kom hem hade Mogge och Rasmus gjort hemmagjorda hamburgare. Lyxigt att komma hem till dukat bord och de var riktigt smarriga dessutom. Proppmätt.se

Avslutade fredagkvällen på bästa sätt,  hoppade i bubblet sen blev det fredagsmys framför tvn, för att ladda inför nästa dag   .

 

Lördag och söndag ....  var uppbokade med kioskjobb på Risöbadet. Det var inte världens bästa badväder så.... vi hade en lugn helg, för första gången. De andra åren har vi lyckas pricka in 30 grader varmt och tokmycket folk. Det är helt ok att stå där, vi har ganska roligt ihop med andra simföräldrar. 

Rasmus har fått prova på kassan litegrann, tror han tycker det är ganska skoj. Han är lite för ung för att jobba där själv än men... om några år så. 

Han har ju sommarjobbet serverat via simklubben, när han blir äldre och mogen för det, om han vill   .

 

         

 

Lite gråväder hindrar inte grabbarna från att bada iaf. 

Det är långa dagar, kiosken är öppen till 19 så... vi hinner/orkar inte göra så mycket mer dessa dagar.... mer än att mysa lite med Maja     

 

   

 

På söndagkväll gick jag på nattpass igen, lagomt utvilad ha ha ha, Not! men det gick faktiskt ganska bra. Jag var ordentligt trött på måndagsmorgonen iaf, inga problem att somna, om man säger så   .

 

 En ny vecka är påbörjad och jag fortsätter med nätter fram till onsdag. Det ser ut att vara lite si sådär med väderleken, men det gör mig desamma just nu. 

Ja, mer har jag inte att berätta just nu.... avslutar med min sista bild...

 

   

 

Var tvungen att ta en närbild på mina fina rosor vid bron, tänk vad man kan bli lycklig, bara av att se en vacker ros  .

Får väl också passa på att önska en glad midsommar till er alla, ta´t lugnt med sill och snaps. Kram från Annso 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 6 maj 15:54

Hallå Hallå Tänkte jag skulle skriva några rader, även om jag inte har så mycket att bjuda på sen sist. Avslutade med att jag skulle börja jobba igen och det är väl i stort sett det jag gjort, inkl. jobbhelg.  Det har ju varit fantastiskt väder u...

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards