Direktlänk till inlägg 7 juni 2021

Försommar när den är som bäst

Av Pierre - 7 juni 2021 19:55

Vad ska man säga om denna vecka då.... varmt   otroligt, men jag klagar inte.

Jobbade 4 nätter, sen gick jag på ledig helg i stort sett. Vardagarna rullar på med det vanliga. Rasse var ju som sagt på Hajk med klassen mån - tis. Onsdagen åkte vi in till stan efter skolan. Vi hade bokat klipptid åt sonen och passade på att handla mat i samma veva. Det var verkligen välbehövligt, han var så långhårig.

Rasse är supernöjd med sin nya frisyr   .

 

 

 

Sa till honom att, ska han behålla den frisyren, så får vi nog se till att besöka frissan lite flitigare än vad vi gör nu iaf.

 

Torsdag - jobbat och sovit och tillbringade em. på besök hos mor. Det var ingen bra dag för henne, kände mig mest ledsen och deppig när jag åkte därifrån. Det har varit rätt bra med henne ett tag, naturligtvis ska det komma bakslag, så är det. Hoppas det är bättre nästa gång   .

 

Fredag - Tillbringade dagen med att rensa rabatter och ogräs i gassande sol ....

 

 

 

Nu har jag bara 2 rabatter, så det är inget hästjobb precis. I den ene har jag bara ormbunkar och i den andra rabarber och pioner   . Önskar att jag kunde säga att jag gillar trädgårdsarbete, men det gör jag inte. Tycker det är otroligt mysigt och fint med välskötta trädgårdar, men tyvärr har jag inte rätta intresset själv. Det är mest "ett av alla måsten" när man har hus, för mig. Var väldigt nöjd över mig själv iaf för, förutom att fixa rabatter, kapade jag ner vinbärsbuskar (som var död) och det som tog längst tid.... rensade ogräs runt huset. Bha... Har inte brytt mig om det på säkert 2 år eller mer, och då får man dubbelt igen såklart. 

Vi har alltså som en stenläggning mellan huset och gräsmattan som var i skriande behov av rensning.

 

 

Skulle ha haft en före och efter bild egentligen. Ser helt klart trevligare ut utan ogräs   . 

 

När man har varit så duktig hela dagen i gassande sol ,så är man värd att åka på sommarfest med glada arbetskamrater tycker ja, ha ha ha 

Vi hade en fantastisk mysig kväll i en arbetskollegas sommarstuga. Vilket smultronställe, inte så lite avis ! Skulle oxså vilja ha ett sånt ställe    Tänkte att jag måste snacka med Mogge.... vi kanske är fel ute med att bygga en fjällstuga istället, ha ha ha. Närå skämtosides.... men så fantastiskt fint, en sommardröm !

 

 

 

Ja, ni kan vara lugn iaf med tanke på dessa coronatider att vi ställer till med "Ivafest". I stort sett alla har haft det redan (i julas samtidigt) och vi har vaccinerats redan. 

 

             

 

Vi behövde detta, med tanke på alla tråkigheter som är på G på jobbet. Ingen vet nånting om framtiden eller egentligen vet vi ju redan, dummare än så är vi inte . RVN kan lägga korten på bordet på en gång. Tack och hej leverpastej   . 

 

Vi åt och drack gott iaf, med mycket tok och skratt.

Jag och en kollega till som är "långväga" stannande över och fick njuta av en långfrukost ute i solen, fågelkvitter fin utsikt över älven, surrade och mådde gott innan vi gav oss av. 

 

 

Här har Annso sovit gott   .  

Rattade in och köpte lite plant på vägen hem, alltid trevligt  . Roade mig med att plantera lite i krukor m.m, måste nog åka en omgång till sen.... jag som är så duktig och ta hand om min trädgård, ha ha ha eller not.

Det har varit en härlig helg iaf och har faktiskt tagit årets första dopp!

Vart överraskad att det var så pass varmt i vattnet, inte ofta vi brukar kunna bada i ex. sjöar innan midsommar.

 

         

Det är bara att passa på att njuta så länge det varar   .

 

En ny vecka har påbörjats och det blev slut på ledigheten. I skrivandets stund betar jag av 2 nätter, ledig 2, sen har jag jobbarhelg framför mig. Tänkte att jag skulle börja med fönsterputsning men... det har mest stannat vid tanken, blä. Ja inglasade altanen har jag faktiskt putsat. Förhoppningsvis får jag nått ryck under veckan att fortsätta. 

 

Syrenen blommar så fint just nu och det luktar verkligen sommar. Synd att det är så kort tid bara. Var tvungen att plocka in en bukett  .

 

   

 

Ja i övrigt är det lite smått och gott på G i veckan, skolavslutning, farfar Janne fyller 80 år m.m Vi ska faktiskt uppvakta honom lite senare i sommar, när Mogges syster är hemma och alla är lediga, men det får jag väl berätta om när det blir dax. 

Ha de gott tillsvidare, kram Annso   

 

 

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 6 maj 15:54

Hallå Hallå Tänkte jag skulle skriva några rader, även om jag inte har så mycket att bjuda på sen sist. Avslutade med att jag skulle börja jobba igen och det är väl i stort sett det jag gjort, inkl. jobbhelg.  Det har ju varit fantastiskt väder u...

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards