Alla inlägg den 30 augusti 2010

Av Pierre - 30 augusti 2010 23:08

God kväll kära vänner!

Sitter uppe som vanligt, resten av familjen har precis lagt sig eftersom de ska på skola och arbete (de som har ansvar, flin..) själv har jag fullt upp med kräftkokning mitt i natten! Det luktar underbart ute i köket!

Vi har fiskat kräftor två kvällar nu,

Eftersom vi måste ut på natten och fiska upp burarna så blir det kräftkokning så här sent. Jag tycker det är skitkul och spännande att fiska kräftor och jag tror grabbarna tycker likaså när vi går ut med ficklampor mitt inatten.

Just nu har vi ca 100 stycken så det ska väl räcka till en fin kräftskiva framöver!!

Annars har det varit full rulle hela helgen,

Lördan, var jag, syrran och pojkarna till Birsta och shoppade. Ja.. jag fick faktiskt med mig chrisse för vi skulle köpa kläder åt honom. han var kläd/skolös inför skolstarten.

Det är inte lätt att hitta kläder åt honom eftersom han vill ha ett visst stuk på sina kläder men det blev 1 tröja, ett skärp med nitar och ett par gympaskor i allafall. jag hade velat köpa 2-3 tröjor åt honom men det blev det inte, ja.. det är inte lätt att vara i klädbutiker med en snart 17 åring som suckar o stönar och tycker det är botten att prova kläder.

Rasmus tyckte väl att det var sådär att springa runt i klädbutiker, han hade sina "lessryck" men i det stora hela gick det bra.

Handlade lite smågrejs på rusta, ÖoB, stadium annars var det chrisses klädinköp som hägrade. (det slank ju ner ett par byxor åt mogge, underkläder åt mig och små strumpor åt Rasmus men det räknas inte.....)

Söndag, var vi till mogges bror Daniel och Jenny, Äntligen hade vi tid för klippning!!!!

Snälla Jenny klippte mig och gjorde en sån fin frisyr på mig, sådär kan inte jag få till själv ,men hon är ju proffs såklart.

Kanske jag måste införskaffa mig en plattång... hmmm....

Vi gjorde ett tappert försök att klippa rasmus oxså men han for som en ål i mitt knä ,så det blev bara lite runt öronen.

Vi fikade gott äppelkaka o vaniljvisp och surrade på.

På kvällen började vi lägga ut kräftburar (omgång nr.1) och andra omgången har vi gjort ikväll då.

Idag måndag, vart jag utan bil så det blev inget babybad för oss, jag har  staplat ved istället. Inte det roligaste kanske men vi har 4 kubik på gården som ska in i vedboden, ja....faktiskt så har Sacharias tagit en tredjedel av högen redan så allt behöver jag inte stapla själv. Han har varit hos oss en sväng i helgen och när han sätter den sidan till så är han en jäkel på att jobba och urstark, så det bara svischade till.

Nu är man ju lite begränsad när man har Rasmus, så det blir bara några skottkäror per dag medans han sover eller är snäll och sitter i vagnen o tittar på. Tänkte köra några kärror varje dag så är högen borta denna vecka.

Ja... det var väl allt för denna gång, nu ska jag fixa det sista med kräftorna och sen krypa i säng, god natt o sov gott, kram Annso

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards