Alla inlägg den 4 augusti 2010

Av Pierre - 4 augusti 2010 21:42

                  

BILD NR 1

Min lilla drakula!

Jag blir så full i skratt varje gång han skrattar, 5 tänder har tittat fram, 2 hörntänder och 3 nere. Här är han överlycklig i sin nya bilbarnstol, har ju varit på jakt ett tag och ibland ska man ju ha tur, samma dag vi skulle åka iväg på semester, ringde mogge på en annons på blocket (vi hade ringt på typ 10 st innan) men av olika anledningar har det inte varit vad vi tänkt oss eller redan såld men denna hämtade och betalade vi på en gång i Junsele, helt perfekt!

BILD NR 2

Våran Jericho fick följa med på husvagnstrippen, jag tror han har haft det lika mysigt som vi, vi har gått många och långa promenader runt Norrfällsviken och Barsta, som vanligt väcker han en hel del uppmärksamhet p.g.a sin storlek och för att han är världens snällaste och finaste såklart!!! Ler..

BILD NR 3

Grillning på G, Här står vi 3 nätter på Norrfällsvikenscamping ute i Höga kusten, jättefin camping, havet inpå knuten, SEMESTER!!! Efter det vart det 3 dar till i Barsta.

Denna kväll skulle Peter o Carina komma och hälsa på oss så vi skulle bjuda på grillat och dricka vin.

BILD NR 4

Ulvön, Roligt att åka dit, har varit där på skolresa när jag var liten, det var allt. Mogge hade varit där i lumpen så vi var sugen att åka över. En trevlig heldagsutflykt med båt. Det blev inte sämre av att det råkade vara "Ulvödagen" när vi var där, mycket folk, musik, marknadstånd och god mat. Dit måste vi åka snart igen!

BILD NR 5

Litet ute cafe med jättegott fika!! Rekomenderas!!! På högbonden, en ö ute i Höga kusten!

BILD NR 6

Rasmus tyckte att Högbonden sög, han sov nästan hela tiden, typiskt när man var tvungen att lämna barnvagnen vid hamnen, jag tror högbonden räknas som Sveriges näst högsta ö så det var en bits klättring innan vi var framme men det var det värt med den utsikten!

BILD NR 7

Högbonden själv, en fyr som ida är vandrarhem, mäktig utsikt över hela Höga kusten, man åker turbåt ut till ön.

BILD NR 8

Första gången vid havet.....

BILD NR 9

Semesterfiraren...

 

Vi har verkligen haft myspysdagar, det behövde vi båda 2, ta en paus från snickrandet och jobb, bara komma från gården och få lite miljöombyte... samla energi!

Storpojkarna fick vi inte med oss. Sacharias var ju i Manntorp med några kompisar på dragracing och chrisse har ju varit borta i 3 veckor redan så han ville vara hemma med kompisar och gå på laxfestivalen.

Nu är vi hemma iallafall men bara tillfälligt för att packa upp, tvätta, handla, vattna blommor och packa igen för vi drar vidare till sommarstugan och Urkultfestivalen, en av sommarens höjdpunkter, me like!!!!

Hoppas på en rolig helg och att vädergudarna är med oss, ha de gott alla vänner, kram från annso

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards