Alla inlägg den 8 augusti 2010

Av Pierre - 8 augusti 2010 21:34

          

BILD NR 1

Jericho i blåbärsriset.

BILD NR 2

Det är jobbigt att "Urkulta"

BILD NR 3

Lilleman sover framför förra sommarens projekt, vårt utedass i sommarstugan.

BILD NR 4

min älskade stuga

BILD NR 5

Frukost på stugaltanen.

 

Ja, då var en av sommarens höjdpunkter till ända. Urkult och sommarstugvistelse. vi har förrenat nytta med nöje i en salig blandning hela helgen. vi känner oss mycket nöjda!

Vi började "Urkulta" redan på torsdag men då vart det bara en kort sväng. Jag skjutsade upp chrisse eftersom han skulle på info.möte, han volotärade även detta år. I betalning får de gratis inträde hela helgen, riktigt schysst faktiskt då biljett för hela helgen kostar ca 700 spänn. Han har jobbat i in/utsläppet denna helg. På em var jag i stugan och grejade på sen på kvällen hade jag lovat att vara taxi åt några festivalsugna pojkar (flin).

Fredag, var vi en sväng in till stan och handlade nödprovianter inför helgen och hämtade ett kylskåp till stugan! tänk att man kan bli så glad över ett litet kylskåp!! äntligen!! ha ha

vi var en sväng och "minglade" på em på Urkult eller kanske rättare sagt så hade vi rollen som föräldrar jour. vi levererade tält och pengar till chrisse som jobbat färdigt för dagen och skulle tälta med kompisar sen fortsatte vi till nästa grabb Sacharias som campade med sitt kompisgäng och surrade en stund och levererade pengar, när vi sett att båda 2 var ok hade vi bråttom upp till stugan, vi ville installera kylskåpet på engång.

Lördag, Strålande väder, vi pyzzlade på i stugan hela dan, Sacharias kom upp och hälsade på likaså chrisse kom, det var roligt. Vi grillade hamburgare och badade i sjön, sen skulle Chrisse arbeta ett pass på festplatsen så jag skjutsade ner dem. Efter det fick vi besök av Carina och peter, vi fikade och Peter hjälpte mogge att rikta altanen med domkraft, kedjer och tunga spel. det knakade riktigt otäckt ett tag men den föll på plats tillslut och är nu rak och fin. Vi följdes åt ner på festivalen och minglade runt till 01.30 på natten, god mat, dryck, roliga människor, häftig musik ja det är svårt att beskriva, man måste nog uppleva Urkult själv, det är en festival utöver det vanliga!!!

Söndag, inte så vackert väder, vaknade med regn. vi fikade en långfrukost ute på altanen i stugan, vi var sega, utom rasmus såklart! ha ha

Mogge snickrade en stund innan vi packade ihop och begav oss hemåt. Han gjorde blombrädor till fönstren, det vart fint.

Resten av denna dag har mest gått åt till att packa upp allt, middagsbestyr, badning av Lilleman, tvätta.

 Ikväll somnar nog alla i familjen Pierre/Sehlstedt ovaggad, t.o.m nattugglan Annso är trött ikväll därför sätter jag stopp på helgens rapport här, god natt alla vänner och kram från mig!!!

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards