Alla inlägg den 19 augusti 2010

Av Pierre - 19 augusti 2010 21:34

Helt plödsligt vart jag ensam ikväll, mycket ovanligt... det är datorn och jag som umgås ikväll.

Mogge har styrelsemöte med IF metall, Chrisse stack iväg på grillkväll på hövenbadet, Rasmus somnade utan protester efter bad och kvällsgröt.

Skulle egentligen behöva ta itu med tusen saker, men jag orkar inte ikväll. Imorgon är en ny dag!

Vakade som sagt var av i måndags efter 4 nattskift, Tisdag åkte jag igen, till Gålsjöbruk med jobbet på planeringsdagar. Jag hade inte tänkt vara med på tisdan egentligen utan komma på onsdagsmorgon men det blev så bökigt.

Det kändes jobbigt att lämna rasmus, jag har inte varit ifrån honom så många dagar på raken förut men jag vet ju att det går ingen nöd på honom, det är troligen mamma Annso som mår mest illa av det.

Det var trevligt, god mat, dryck,logi, roliga arbetskamrater, Jimmy med sin gitarr vid lägerelden o 25 st sjungande sjuksköterskor, lät hellre än bra kan jag säga, men trevligt hade vi!!!!

Vi slutade planeringsdagen efter lunch på onsdag, passade på att svänga in till morsan på väg hem, surrade en stund och drack kaffe. Väl hemma vart det mkt gos med rasmus, han skulle bara vara med mig.

Det var en underbar kväll, varmt o skönt. Fick kvällsbesök av Gudmor carina och Sandra, vi satt ute i kvällsolen och fikade, det lär väl inte vara så många  kvällar till som man kan mysa ute, sorligt nog börjar sommaren ta slut.

Idag torsdag,  har mogge haft "skruvdag" med sacharias i hans garage så jag passade på att göra stan och veckans alla ärenden.

Kvällen har varit lika fin som igår, Rasmus har suttit i gräset och kollat när jag plockat av vinbärsbuskarna, röda vinbär blev en favorit. De svarta spottade han ut hela tiden ha ha.

Har fryst in allt, tänkte göra saft nån dag när jag inte har något annat för mig.

Efter bad och kvällsgröt somnade han ganska omgående för kvällen.

Chrisse åkte iväg på moppen till hövenbadet, alla kompisar skulle ha en grillkväll tillsammans, de passar på att umgås nu, för till veckan splittras gänget.

2 st börjar på räddningsgymnasiet på Sandö och en flyttar till kramfors och pluggar och några av dem går redan på GB skolan b.l.a chrisse då.

Imorgon fredag, ska jag pyzzla på hemma, sen på kvällen är vi bjuden på fest hos micke och nettan, vi har inte träfts sen midsommar så det ska bli roligt!

Det var nog allt för denna gång mina vänner, ha en trevlig helg för det ska jag ha, Kram från annso

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards