Alla inlägg den 16 augusti 2010

Av Pierre - 16 augusti 2010 21:49

Har precis avslutat en jobbarhelg, gjort 4 nätter och vakat av idag.

Det har varit en varierad helg, ömsom lugnt ömsom strul, med andra ord, som det brukar vara.

Har tyvär sovit ganska kasst p.g.a denna tryckande värme som varit i helgen.

Har vaknat på dagarna  sju blöt i svett o olidligt varmt i sovrummet, ingen ide att ens försöka somna om, så tjurighet och mycket kaffe har hållt mig vaken.

En lugn helg alltså hos Mogge o Annso. När jag är inne i en jobbarperiod så hinner/orkar man inte göra så mycket mer än det nödvändigaste hemma.

Fredag, var mogge och Rasmus ute och gjorde diverse ärenden när jag vaknade på em, oftast så går jag ut med "jerka" då.

Eftersom jag var själv passade vi på att bege oss till skogen, det gillar han och jag tycker det är skönt för skallen. vi var ute 1 ½ timme.

 Efter det var det full fart tills det var dags att åka på jobbet med middagsbestyr, Rasmus, tvätt, badning m.m

lördag, ungefär samma som fredan, dessutom vill mogge försöka måla och snickra lite då jag är vaken och inte behöver ta hand om Lilleman. Han har målat fönstren och altandörren ihelgen, de blir "dalablå" som resten av husets fönster, altanbygget har annars stått still ett tag eftersom vi har varit ute och flängt i husvagn och i sommarstugan. Just nu har jag dessutom jobbat lite och då har mogge fullt med Rasmus.

söndag, sov fram till 15.00, länge för att vara mig, det var riktigt skönt. Duschade, fixade middag, Rasmus och jag rastade jericho sen åkte vi till Peter och carina i selsjön. Peter har fyllt 44 år så vi uppvaktade honom och fikade en mycket god hallontårta, hemmagjorda biskvier o bullar.

Ja... slaskfia som man är, så måste man äta av allt och naturligtvis 2 tårtbitar (stön).. inte undra på att man ser ut som man gör...

måndag, vakade av, sovit på fm, dödenstrött men det är bara att bita ihop!

Vi åkte till Haga och besökte Svärmor och svärfar, det var en trevlig em, fick en massa vinbär av Lena som jag fryst in, ska väl försöka plocka av mina egna stackars buskar sen när jag har tid, och göra saft av alltihopa. GOTT!

Dagens middag blev Kebabrullar från Terassen på vägen hem, skönt att slippa laga mat. Christoffer jublade såklart!!

Kvällen har bestått av att vika ett berg av ren tvätt som av någon underlig anledning inte viker sig själv och lägger sig i allas garderober. När jag var färdig hamnade jag framför tv:n och såg Göta kanal, man har ju sett den tusen gånger, men vissa filmer kan man se tusen gånger utan att bli less.

Imorgon ska jag SOVA, tvätta bilen, gosa med Rasmus sen åka på planeringdagar med jobbet till Gålsjöbruk. Vi brukar ha rätt trevligt så det ska bli kul att umgås med alla arbetskollegor.

ja.. det var väl hela helgen i ett nötskal... dags att tänka på refrängen kära vänner, God natt kram Annso

 

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards