Alla inlägg under april 2010

Av Pierre - 10 april 2010 17:46

Ja... vad har hänt denna underbara vårdag!

Trodde faktiskt att vi skulle bli volvoägare idag men nej, mogge dömde ut den.

Vi var och kollade på en bil på fm, såg bra ut på bild men inte lika bra i verkligheten, vi får leta vidare.

Vi åkte förbi Sacharias i samma veva så han följde med oss hem eller rättare sagt han körde oss hem. Stolt som en tupp nu när han klarat kortet. Han är riktigt duktig på bilkörning, onas problemas!!!

Lilleman somnade så fint i vagnen på bron, mogge och sacha gick ut i garaget och var så snäll och skruvade ihop Chrisses moppe, han är ju glad såklart eftersom han hatar sånt. Jag passade på att pyzzla färdigt med mina kort, nu är de äntligen färdiga, skall bara postas på måndag. När de var klar, tog jag en långprommis med Jericho i det underbara vårvädret, man blir så mycket piggare och gladare bara det är lite sol ute.

Vi gick ner till höven, jag tror Jerka vart glad då det bara var han och jag och inte den där dumma barnvagnen skulle med, så han måste gå fot hela tiden.

Höven är ett litet smultronställe, det är mysigt att gå där vid älven och niporna och på sommaren brukar Jericho bada där, vi njöt i solen läää.....nge innan vi gick hem igen.

När vi kom tillbaka stod mogge och kocka (trevligt) det var beställning på tacos idag och som vanligt föräter man sig av det, så vi fick värsta matkoma efteråt.

vi hann inte slöa särskilt länge innan det knackade på dörren och fam. Bäckström kom och var både Rasmussugen och kaffesugen, alltid lika trevligt!

Nu väntar en lugn lördagskväll framför tv:n, chrisse har åkt iväg på moppen till några kompisar i byn, de skulle samlas och kolla på fotbollen ikväll (klassikern)

här hemma blir det körslaget istället.

Ha en bra lördagskväll allihopa, kram Annsofie.

 

Av Pierre - 7 april 2010 10:16

Grått och mulet idag, riktigt trist faktiskt.

Skulle skriva lite igår kväll men vart fast vid tv:n istället och kollade på Grizzlymannen, en fängslande dokumentär om killen som levde med grizzlytbjörnar, mycket märklig man. Jag sa att, har inte han en diagnos så vet inte jag alltså.....

Igår vart en hemmafixar dag. Tvättmaskinen går dygnet runt, otroligt vad tvätt det blir på ett par dagar ifjälls, börjar beta av högen nu ialla fall.

Lilleman sov ute på bron sin em tupplur så jag hade pyzzelstund, jag har nästan glömt bort hur roligt det är att pyzzla, när gjorde jag det sist??

I vintras beställde jag lite pyzzelgrejer för att göra kort men har inte tagit mig tid och gjort dem förrän nu, tänkte försöka göra dem klar denna vecka, måste bara in till stan imorgon och skaffa nya pennor, tyvär var mina fina guld och silverpennor uttorkad, de har väl används för sällan antar jag.

Sacharias klarade körkortet igår, vi är jätteglada för hans skull, vi hade köpt en "körkortspresent" åt honom i förväg som han redan fått eftersom han behövde det i garaget till sin bil.

Nu kliar det i fingrarna såklart att få ge sig ut på vägarna!

Till sommaren ska väl nästa grabb börja så smått, tänkte att vi skulle gå kursen tillsammans och börja övningsköra lite, jag tycker det inte är så bråttom, han blir ju inte 18 förrän nästa år men alla börjar ju vid 16 nu förtiden, inte för att jag fattar varför, vi började ju 3 mån innan 18 år och klarade kortet men men det är andra tider nu.

Idag ska jag träna, det kan behövas efter all mat och godisätande i påskhelgen phu... känner mig som en valross, denna badsäsong är bara att glömma (iår igen)

tror jag ska Zumba när lilleman sover sin em tupplur och gå på gympan ikväll, dubbeleffekt det måste väl bita bra ha ha ha

Möjligtvis bra effekt på psyket och en j...  kla träningsvärk!

nä nu ska jag ta mig ann Rasmus, han är less på att ligga i soffan och protesterar högljudt, dessutom luktar det inte gott från blöjan hmm...

Kram Annso 

 

Av Pierre - 5 april 2010 23:27

  

Vart tog påskhelgen vägen?.....

Hade lätt kunna stanna några dagar till men tyvär var inte mogge ledig så vi fick nöja oss med 5 dagar denna gång.

påskafton var en ganska mulen dag så vi åkte inte upp på fjället utan fick hålla oss på låglandet, vi åkte till Rödingsjön och pimplade och grillade. 2"firrar" fick Sandra upp och en massa små napp. chrisse är inte så road av att fiska så han körde skoter som en tok där istället, det kliar ju i fingrarna på honom då han tagit skoterkortet i vinter och äntligen kan köra lagligt.

Jag och Rasmus höll oss vid brasan, det har funkat bra att åka skoter med honom, han somnar mest i pulkan, ju mer det hoppar och far ju bättre för honom.

På kvällen vart det bad och bastu och en god middag på Björnidet, vi började oxså och kolla på "luftslottet som sprängdes" men en heldag i fjälluften suger så vi orkade bara se halva filmen.

Påskdagen vaknade vi till strålande sol över borga, lovely! vi packade väskorna och åkte upp på fjället och hittade en mysig plats att gräva ner oss på.

Det vart en underbar dag i solen och Jericho fick en heldag i det fria, gissa om det var en lycklig vovve, få springa hur mycket som helst på fjället och busa med oss. Rasmus sov mest hela dagen, han vaknade till en stund och åt och jollrade på sen somnade han i pulkan igen.

Jag var så glad att jag kom ihåg att ta med mig kameran men f...n var inte batterierna slut då precis men mogge tog några roliga kort med sin mobil på Rasmus som somnat vid skotern, han gav verkligen "fjällen suger" ett ansikte, vi skrattade gott.

det var en fin kväll med sol, jag var ute och drog Rasmus i pulkan och mogge grillade kött och potatishalvor. Hade en filmkväll igen och såg klart på Luftslottet... och såg även 2012, den var spännande, jag var skittrött men var tvungen att se klart den!

Annandagen oxså en solig och fin dag. Vi tog skotern och åkte över till Saxnäs, ett trevligt utflyktsmål och otroligt vackert att åka genom fjällkedjan. vi stannade på fjällgården och åt lunchbuffe sen bar det iväg tillbaka för att packa och städa.

19.30 var vi hemma igen, trötta men nöjda, nu väntar ett berg av tvätt och mer skruvning av bil, troligtvis har drivknuten på förarsidan gått åt h....

vet inte om vi ska skratta eller gråta, någon däruppe vill att mogge ska skruva igen... dags att fundera på en annan bil kanske, vi tog oss ialla fall hem.

Dags att krypa ner i sängen, ögonen svider, sov gott!!!!!! zzzzzz......

Av Pierre - 2 april 2010 14:14

Äntligen påsk!

Igår alltså skärtorsdan åkte vi upp mitt i dan, hörde att de varnade på radion om blixthalka uppöver eftersom det regnade underkylt, vi hade tur för vi hann precis fram till borgacampen då det började regna. vi pratade med en familj från Umeå som kom på kvällen och de höll knappt på komma fram för det var isbana på vägen, ibland ska man ha tur.

Igårkväll myste vi bara med fam. bäckström, de bjöd på smörgåstårta eftersom carina fyller år mitt upp i allt, nice! smörgåstårta är aldrig fel!

Idag (långfredag) är det varjerande väder, regn, snö, uppehåll, mulet ja typiskt fjällväder ingen blåst i alla fall.

Idag ska Carina och jag äntligen på spa så vädret spelar ingen roll för oss. Det är en 40 årspresent från mig, till saken hör att hon fyllde 40 ifjol, vi har inte kommit iväg förrän nu då hon fyller 41, bättre sent än aldrig. ha ha

Jag har aldrig varit på spa förrut så det blir en ny erfarenhet.

Jag har bokat halvkroppsmassage åt Carina så hon får verkligen känna sig lite lyxig på sin födelsedag.

Grabbarna åker iväg på skotrarna såklart så Rasmus är med oss, de grinar inte ihjäl sig precis över att slippa oss.

Ikväll blir det kolbullegrillning, det är nått bland det godaste jag vet

 men man ska ha riktigt salt fläsk i, amerikafläsk som det kallas. Jag kan äta hur många som helst.

Hoppas på bra väder imorgon då blir det även skoterutflykt för oss och kanske fiske, glad påsk allihopa, kram annso

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards