Alla inlägg den 10 april 2010

Av Pierre - 10 april 2010 17:46

Ja... vad har hänt denna underbara vårdag!

Trodde faktiskt att vi skulle bli volvoägare idag men nej, mogge dömde ut den.

Vi var och kollade på en bil på fm, såg bra ut på bild men inte lika bra i verkligheten, vi får leta vidare.

Vi åkte förbi Sacharias i samma veva så han följde med oss hem eller rättare sagt han körde oss hem. Stolt som en tupp nu när han klarat kortet. Han är riktigt duktig på bilkörning, onas problemas!!!

Lilleman somnade så fint i vagnen på bron, mogge och sacha gick ut i garaget och var så snäll och skruvade ihop Chrisses moppe, han är ju glad såklart eftersom han hatar sånt. Jag passade på att pyzzla färdigt med mina kort, nu är de äntligen färdiga, skall bara postas på måndag. När de var klar, tog jag en långprommis med Jericho i det underbara vårvädret, man blir så mycket piggare och gladare bara det är lite sol ute.

Vi gick ner till höven, jag tror Jerka vart glad då det bara var han och jag och inte den där dumma barnvagnen skulle med, så han måste gå fot hela tiden.

Höven är ett litet smultronställe, det är mysigt att gå där vid älven och niporna och på sommaren brukar Jericho bada där, vi njöt i solen läää.....nge innan vi gick hem igen.

När vi kom tillbaka stod mogge och kocka (trevligt) det var beställning på tacos idag och som vanligt föräter man sig av det, så vi fick värsta matkoma efteråt.

vi hann inte slöa särskilt länge innan det knackade på dörren och fam. Bäckström kom och var både Rasmussugen och kaffesugen, alltid lika trevligt!

Nu väntar en lugn lördagskväll framför tv:n, chrisse har åkt iväg på moppen till några kompisar i byn, de skulle samlas och kolla på fotbollen ikväll (klassikern)

här hemma blir det körslaget istället.

Ha en bra lördagskväll allihopa, kram Annsofie.

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards