Alla inlägg den 7 april 2010

Av Pierre - 7 april 2010 10:16

Grått och mulet idag, riktigt trist faktiskt.

Skulle skriva lite igår kväll men vart fast vid tv:n istället och kollade på Grizzlymannen, en fängslande dokumentär om killen som levde med grizzlytbjörnar, mycket märklig man. Jag sa att, har inte han en diagnos så vet inte jag alltså.....

Igår vart en hemmafixar dag. Tvättmaskinen går dygnet runt, otroligt vad tvätt det blir på ett par dagar ifjälls, börjar beta av högen nu ialla fall.

Lilleman sov ute på bron sin em tupplur så jag hade pyzzelstund, jag har nästan glömt bort hur roligt det är att pyzzla, när gjorde jag det sist??

I vintras beställde jag lite pyzzelgrejer för att göra kort men har inte tagit mig tid och gjort dem förrän nu, tänkte försöka göra dem klar denna vecka, måste bara in till stan imorgon och skaffa nya pennor, tyvär var mina fina guld och silverpennor uttorkad, de har väl används för sällan antar jag.

Sacharias klarade körkortet igår, vi är jätteglada för hans skull, vi hade köpt en "körkortspresent" åt honom i förväg som han redan fått eftersom han behövde det i garaget till sin bil.

Nu kliar det i fingrarna såklart att få ge sig ut på vägarna!

Till sommaren ska väl nästa grabb börja så smått, tänkte att vi skulle gå kursen tillsammans och börja övningsköra lite, jag tycker det inte är så bråttom, han blir ju inte 18 förrän nästa år men alla börjar ju vid 16 nu förtiden, inte för att jag fattar varför, vi började ju 3 mån innan 18 år och klarade kortet men men det är andra tider nu.

Idag ska jag träna, det kan behövas efter all mat och godisätande i påskhelgen phu... känner mig som en valross, denna badsäsong är bara att glömma (iår igen)

tror jag ska Zumba när lilleman sover sin em tupplur och gå på gympan ikväll, dubbeleffekt det måste väl bita bra ha ha ha

Möjligtvis bra effekt på psyket och en j...  kla träningsvärk!

nä nu ska jag ta mig ann Rasmus, han är less på att ligga i soffan och protesterar högljudt, dessutom luktar det inte gott från blöjan hmm...

Kram Annso 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards