Alla inlägg den 5 april 2010

Av Pierre - 5 april 2010 23:27

  

Vart tog påskhelgen vägen?.....

Hade lätt kunna stanna några dagar till men tyvär var inte mogge ledig så vi fick nöja oss med 5 dagar denna gång.

påskafton var en ganska mulen dag så vi åkte inte upp på fjället utan fick hålla oss på låglandet, vi åkte till Rödingsjön och pimplade och grillade. 2"firrar" fick Sandra upp och en massa små napp. chrisse är inte så road av att fiska så han körde skoter som en tok där istället, det kliar ju i fingrarna på honom då han tagit skoterkortet i vinter och äntligen kan köra lagligt.

Jag och Rasmus höll oss vid brasan, det har funkat bra att åka skoter med honom, han somnar mest i pulkan, ju mer det hoppar och far ju bättre för honom.

På kvällen vart det bad och bastu och en god middag på Björnidet, vi började oxså och kolla på "luftslottet som sprängdes" men en heldag i fjälluften suger så vi orkade bara se halva filmen.

Påskdagen vaknade vi till strålande sol över borga, lovely! vi packade väskorna och åkte upp på fjället och hittade en mysig plats att gräva ner oss på.

Det vart en underbar dag i solen och Jericho fick en heldag i det fria, gissa om det var en lycklig vovve, få springa hur mycket som helst på fjället och busa med oss. Rasmus sov mest hela dagen, han vaknade till en stund och åt och jollrade på sen somnade han i pulkan igen.

Jag var så glad att jag kom ihåg att ta med mig kameran men f...n var inte batterierna slut då precis men mogge tog några roliga kort med sin mobil på Rasmus som somnat vid skotern, han gav verkligen "fjällen suger" ett ansikte, vi skrattade gott.

det var en fin kväll med sol, jag var ute och drog Rasmus i pulkan och mogge grillade kött och potatishalvor. Hade en filmkväll igen och såg klart på Luftslottet... och såg även 2012, den var spännande, jag var skittrött men var tvungen att se klart den!

Annandagen oxså en solig och fin dag. Vi tog skotern och åkte över till Saxnäs, ett trevligt utflyktsmål och otroligt vackert att åka genom fjällkedjan. vi stannade på fjällgården och åt lunchbuffe sen bar det iväg tillbaka för att packa och städa.

19.30 var vi hemma igen, trötta men nöjda, nu väntar ett berg av tvätt och mer skruvning av bil, troligtvis har drivknuten på förarsidan gått åt h....

vet inte om vi ska skratta eller gråta, någon däruppe vill att mogge ska skruva igen... dags att fundera på en annan bil kanske, vi tog oss ialla fall hem.

Dags att krypa ner i sängen, ögonen svider, sov gott!!!!!! zzzzzz......

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards