Direktlänk till inlägg 26 oktober 2021

grådag

Av Pierre - 26 oktober 2021 11:45

Hallå

Ska försöka få till några rader. Det är en grå höstdag idag, har varit uppe i ottan och skickat iväg sonen till skolan. Har mått lite allmänt halvtaskigt, tänkte att jag lägger mig på soffan en stund. Såklart stensomnar jag. Inte likt mig, nu har halva dagen gått och jag får dåligt samvete. Tom på ork och energi. Få se om jag kommer igång, smygstartar med att skriva här iaf   .

 

Det har varit en ganska "grå" vecka också. Inga större utsvävningar. Jag var ledig i början av veckan sen har jag jobbat + helg igen. Det är självvalt eftersom jag vill vara ledig några dagar, när det är novemberlov. 

Känns lite konstigt faktiskt. Vi brukar åka ner till Stockholm och hälsa på Chrisse och fira alla födelsedagar tillsammans, den här tiden, men det blir inte i år. Han har inte tid med oss, ha ha ha. Han är på en stor konferens i Danmark i 3 veckor, dessutom ska han på begravning i Göteborg mitt uppi allt. Chrisses fina farfar Alf, har gått bort. Så sorgligt och oväntat   . Jag tänker skicka/ge pengar till en fond men Chrisse ska såklart gå på begravningen med sin pappa. Det blir nog en känslosam dag, både farmor och farfar har varit viktiga och fina personer i Chrisses liv. 

Ja... därav ingen Stockholmstripp denna gång.

 

 I övrigt under veckan rullade det på med det vanliga, jobb, skola, läxläsning, mat, simträning, städ, tvätt, besök hos mor, en ny omgång med älgkött... typ så. 

När det blev helg, var Rasse på klubben på fredagkväll. Lördag, hade jag lovat sonen att vi skulle ha bastukväll. Det var så längesen och han ville ha iskall juice, ostar och korv med   som vi gjort förut. 

Nja, jag jobbar ju så, jag ville helst styra fram det men.... som den ömma moder man är, fixade jag bastukväll ändå, fast lite tidigare, så jag skulle hinna till jobbet iaf.

 

   

 

Kan säga att mogge blev "mobbad" av jaktlaget, att han skulle hem och basta och dricka "JUICE", de höll på dö av skratt, ha ha ha 

Han får väl ta igen det till helgen, då kan han sova över i jaktstugan eftersom jag är ledig. De lär inte dricka juice iaf   . 

Ja ja, huvudsaken Rasse tyckte det var mysigt och jag kände mig ren och sådär lagomt "mosig" när jag skulle börja jobba. 

 

Söndag, sov jag såklart, sen brukar söndagkvällarna vara läxkvällar här hemma. Öva gitarr, hemkunskapsprov på G och matteläxa b.l.a Jisses, hur längesen var det man räknade delat med decimaler. Alltså jag är lärd med "liggande stolen" när man delar. Kidsen räknar helt annorlunda idag. Frustrerande, jag kan knappt hjälpa honom. 

Matten är jobbigt och tungt. Vi kämpar på med näst intill blod, svett och tårar, stackarn. 

 

Måndag, vakade jag av. Det blir inte mycket gjort den dagen, seg som tusan. Sacharias var här iaf, alltid kul med storpojkarna på besök   . Han hjälpte Mogge att byta ett fönster som vi har dragit på, hur länge som helst. Vi köpte det i fjol faktiskt. Nu bestämde vi att det ska bytas innan vintern. Det är ett trappfönster så det är inte så enkelt. De fick bygga en spång från vägg till vägg för att byta det. Vågar inte se när han klättrar där. Nu är det äntligen bytt iaf och allt gick bra, skönt. De gör lite arbetsbyte med varandra för Mogge ska till Sacharias i veckan och hjälpa honom med en garagevägg i gengäld, himla bra  . 

 

Gjorde lite "Halloween" med Rasses hjälp...

 

   

 

Inte så förtjust i detta egentligen, för mig är Allhelgona en tid att tända ljus på gravar och minnas nära och kära men för Rasses generation är det en stor spök och festhelg, så jag bjuder till för hans skull. Det är både halloween klädtema på G i skolan och halloweendisco på byn, en spännande och rolig helg såklart. 

 

Idag är det tisdag, det är simträning och mathandling på agendan, om jag lyckas hitta energi någonstans. En lång dusch och lite mat i magen, så ska det väl förhoppningsvis bli bättre. 

Avslutar med en bild på Sigge från i morse, det var inte bara jag som slöade i soffan   

 

 

 

Maja var redan ute och sprang på byn. Sigge har varit några vändor ute på gården, men inga långvariga än så länge.

Min nya sovkompis   .

Ha de gott tills nästa gång, kram Annso

 

 

 

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 6 maj 15:54

Hallå Hallå Tänkte jag skulle skriva några rader, även om jag inte har så mycket att bjuda på sen sist. Avslutade med att jag skulle börja jobba igen och det är väl i stort sett det jag gjort, inkl. jobbhelg.  Det har ju varit fantastiskt väder u...

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards