Alla inlägg den 28 september 2020

Av Pierre - 28 september 2020 14:30

Godag.

Ny vecka, nya tag... är nyvaken såhär på em. Vaknade tidigare p.g.a telefon. Det har varit smått kaotiskt runt min mor hela helgen, många samtal m.m har det blivit, med hemtjäntpersonal, syrrorna, enhetchefen, ambulanspersonal, jourhavande kommunsköterska, you name it. 

Känner inte för att lägga ut här, om allt som har hänt men... jag tror ni kan förstå ändå   Det är ledsamt, sorgligt, otroligt energikrävande, man känner sig uppgiven och arg. Inte har det varit bättre av att jag haft jobbarhelg dessutom. Ja... fortsättning följer...

 

För att övergå till veckan i övrigt då...

Har jobbat, varit ledig 2 nätter och jobbat igen. Ganska meningslöst att vara ledig 2 nätter egentligen, för du sover ju bort en del av det, men men ...ibland blir det bara så. 

Vakade av på torsdagsmorgon iaf och sov under fm, eftermiddagen var "bokad" för att hjälpa mamma med div. som vanligt. Sen var det middag och läxläsning med sonen så... var den dagen slut.

 

Fredag, var en relativt fin dag. Visste att under helgen skulle det bli "skitväder" med regn och rusk så jag tog tjuren vid hornen och ägnade dagen åt fönsterputsning inför vintern. Ett "BLÄgöra" men... ett effektivt göra för mig just då i den sinnestämning jag var, angående allt som var med mor. Jag putsade på som tusan och vips... så var alla fönster tagen i hela huset, ha ha ha 

 

 

 

Det är vackert ute med alla höstfärger. Stannade upp mitt i putsningen och tittade ut, där Maja brukar hålla till och spana på fåglar och där hon sover i fred  

Har ju en del rönnbärsträd på gården, de blir vackra på hösten men i år finns inte ett rönnbär på dem. I fjol var det hur mycket som helst. Det brukar säga en del om hur vintern kommer att bli.... sägs det, vi får väl se....

 

 

 

I övrigt vart det en lugn kväll i tvsoffan... för de andra, jag satt mest i telefon ang. mor.

 

Lördag var jag ledig på dagen och skulle ut på nattjobb på kvällen igen. Vi hade ganska fullt upp med trevligheter den dagen, det behövde jag för att tänka på nått annat   . 

En vän till oss fyllde 50 år, hipp hipp hurra   Vi var och uppvaktade henne med en fin fruktkorg och vin, det var uppskattat tror jag.

 

 

 

En trevlig em med fika  och surr, sen fortsatte vi våra trevligheter med Grillhouse. Jag hade nämligen ett presentkort som jag fick i fjol som födeledagspresent. Det skulle gå ut om bara några dagar så... i sista minuten var vi och åt god middag där.

 

   

 

Vågade inte äta nån god grillbit precis som de andra, utan jag fick ta en pastarätt istället, lite snällare för magen. Det var jättegott så det var helt ok   .

Mätt och belåten kunde jag åka och jobba natt sen.

 

Har inte så mycket mer att säga om helgen för resten av tiden har jag mest jobbat/sovit och suttit i telefon till höger och vänster.

Har mått ganska bra nu ett par dagar i gallan, det har varit en befrielse, men det finns kvar och ligger och gnager av och till. Vet inte hur jag ska beskriva det bättre. Iaf har jag äntligen fått en tid för återbesök på kir.mott i Svall, så... det är bara att hålla ut. 

 

Det är en ny vecka nu och jag betar fortfarande av jobbnätter sen i helgen. Ska strax börja med nån middag sen står simträning på agendan. Medans Rasse simmar ska jag passa på att stöka bort veckans mathandling. Jag får en kort liten date med min make på kvantum eller på badhuset, vi växlar stafettpinne där, ha ha. Han får ta med sig matkassar och sonen hem och jag åker till mitt "andra hem" hospitalet   . Vardagslivet är väl fantastiskt ibland. 

Nä... nu har jag inte tid med er, ha´de gott till nästa gång, kram från Annso

 

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards