Alla inlägg den 30 maj 2016

Av Pierre - 30 maj 2016 12:52

Det har varit en vecka med lite smått och gott.

Började med halvdant väder, det var ganska långsamt på dagarna, mogge jobbade och lilleman på förskolan. Suttit och läst en hel del    och pysslat på med vanliga vardagssysslor, så gott det går. Varit och handlat mat med min mor, hälsat på Mogge på jobbet, tittat på kök, lunchat med honom och rensat rabatter. Det har gått bra, har suttit på en pall då.

 

Inte fick jag rensa i fred heller, för det var mycket intresant med "mask letning" och tusen frågor om vad en mask äter egentligen och vad äter en larv.... Öh...jaa.....dax att damma av sina gamla biologikunskaper.... eller ringa en vän, som är matte och No lärare.... Hallå Carina vad äter en mask?   ha ha ha.


Så har det rullat på med fotbollsträning, möte på skolan och återbesök hos ortopeden. 

Har tagit bort stygnen och Dr Anna inspekterade foten - det ser bra ut, lite svullnad kvar där hon gick in och knäckte tillbaka tåleden.

Jag har ju inte själv sett hur den ser ut efter op. Spännande.

 

 

Nygipsad igen...

 

 Ihelgen hade vi ganska fullbokat. Delade upp våra "mammor" så på fredagskväll bjöd vi ut min mamma på förtidig morsdagsmiddag på Hallstaberget. Det tyckte hon var skoj, mysigt att sitta där på kvällen, god mat och fantastisk utsikt   

    

 

Lördag, var vi hemma och snickrade under dagen. Vi byggde ett soldäck för 2 år sen som vi äntligen "fått fingrarna ur" och byggt en trapp till efter långsidan...... jag ska väl inte skriva "vi" det är Mogge som har snickrat såkart ;))

 

 

 

Helgens byggprojekt!

 

Det var kalasväder, så på kvällen åkte vi net till stan och kollade på crusingen. Det brukar vara ganska skoj, folkfest i stan och Rasmus tycker det är kul att kolla på raggarbilarna (min gubbe oxså)   .

     

 Söndag, upp tidigt - fotbollsmatcher på Risön.   

Uppladdning hemma...

 

     


Det är så skoj att kolla på dom små, mycket skratt och Hejarop blir det   .  

 

Sista matchen spelades 12.30 så efteråt åkte vi till "Terassen" och åt kebab. Vi måste fira att de första matcherna var spelade, ha ha ha och Terassen ligger på vägen till Svärmor Lena som vi skulle uppvakta dubbelt.

Både morsdag och födelsedag.   

Det blev en mysig em i Haga, tårta blommor och paket på altanen. 

Farfar Janne fyller faktiskt oxså år snart (i början av Juni) så egentligen firade vi trippelt. De fick en gemensam present. En weekend på Hallstaberget, Middag, show, logi, frukost, spa.... de vart verkligen glada   skoj.

 

 

Ja, nu tror jag vi har avverkat de flesta födelsedagarna för den här gången.. phu.... Nästa "födelsedagsrace" blir till hösten igen   .

Ja, mitt uppi fotbollsmatcher och födelsedagar så har jag själv blivit uppvaktad oxså   Rasmus ville välja en present själv, det var viktigt! De var på "Gardencenter" och köpte en trädgårsprynad åt mig och Årechoklad, den har fått en fin plats vid soldäcket ;) 

På kvällen ringde stora sonen  och grattade på Morsdag   , han hade haft helgtjänst och endast sovit 4 tim, så det var vackert att han kom ihåg sin gamla mor, fast han var dödstrött ;))

 

 Ja, idag är det måndag igen.

Har varit med min mor på förmiddan medans Rasmus var i skolan. 

När han kom hem med skolbussen, så sa han att han längtar tills vi kan cykla tillsammans igen. 

-Ja det dröjer nog ett tag gubben, men är du sugen att cykla?

- Ja men inte själv....Då  fick hans geniala mor en ide.... kom så åker vi till ett ställe som du kan få cykla dig less   .

In med cykeln i bilen och vi drog iväg till Remsleskogen, där finns mysiga cykelstigar och en liten crossbana, perfekt! 

Jag satt på en stubbe i solen och tittade på min son, som åkte runt runt och runt! 

Han har cyklat sig nöjd i em och jag har mått gott i solen   . Båda nöjda och glada !

       

 

Ja, ungefär så, vart denna vecka..... har inte så mycket mer att berätta för denna gång.

Avslutar med en bild som Rasmus är mycket stolt över  .....

 

 

Han är riktigt duktig på att kasta pil, jag blir lite brydd för han har inte kastat speciellt mycket. Just nu är det "skitkul" och det kastas varje kväll här hemma. Lite roar mycket ibland.

Ha de gott kära vänner, Kram från Annso    .

 

 

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards