Alla inlägg den 7 mars 2016

Av Pierre - 7 mars 2016 15:59

 

 

En vacker morgon i Sorte....

Början av veckan var det härligt vinterväder, sen har det varit gråmulet, småsnöat och töväder mest hela veckan.

Ja... vad har då hänt här.... inga större världsnyheter direkt...

Jag var ledig i början av veckan.  Var då duktig och kämpade en sväng på trampmaskinen och hjälpt Mogge med lite pyzzel på gymmet, div. ärenden på stan, barngympa, bakat lite med Rasmus en kväll, det tycker han är mysigt... el ja....han tycker om smeten och gofika när det är klart   .

 

 

Följde med Mogge och hämtade ut sina nya glasögon, allt för att få åka förbi Birsta ;) ha ha ha 

Var in på XXL och hittade en fin "vårjacka" till Rasmus. Det går fort nu, snart är det vår och för varmt med overall :) sen fortsatte vi till goa och snälla Monica och Sören i Njurunda.

Det var ett tag sen vi träffades..... så roligt. Tiden bara flög iväg, de bjöd på god lunch och go fika och mycket skratt och surr   .

Bjuder på en vacker bild på värdparet   .

Hoppas det inte dröjer så länge tills nästa gång vi ses.

 

 

Efter det, var det dax att gå på nattskift.

Har i mellan nattpass och sovpass varit till Smyrna för lek och pyzzel med Rasmus, varit och handlat och besökt min mor, haft trevligt fikafrämmande både fredag och söndag.

Medans jag har jobbat i helgen har Mogge och Rasmus varit ute och åkt skoter, och varit på kusinbesök i Haga mycket lek och bus, skoj :)

 

Denna vecka är det sportlov.

Rasmus fick vara på fritis i måndags eftersom jag fortsatt jobba t.o.m idag (tisdag) Idag löste vi det med farmor och farfar, tror han såg framemot det. De skulle åka pulka och grilla korv så det har nog inte gått någon nöd på honom. Det är mest jag som får dåligt samvete att jag jobbar på loven, men NU är jag ledig... 50 timmar nattjobb gjord.... nu ska jag oxså vara lite sportlovsledig med sonen. 

 

För en gång skull åker vi inte upp till fjälls på sportlovet, det känns konstigt, är så van att vi kört direkt upp till Borgafjäll när vi är ledig, men det finns mycket roliga sportlovsaktiviteter att göra hemma, så det är helt ok för mig ;) b.l.a imorgon ska vi på "skridskodisco" ha ha ha, som Resele IF ordnar för barnen, spännande tycker Rasmus , hans stora bekymmer är hur han ska kunna dansa med skridskor på, hi hi hi  

 

Igår klev jag upp tidigare och åkte till frissan.... vet inte vad jag tänkte med, när jag bokade tiden, förmodligen trodde jag att jag vakade av (vilket jag vanligtvis gör när jag jobbat helg) men inte denna gång.

Det gick bra att kliva upp och klippa sig iaf men sen på kvällen var jag trött som en tok. Gick faktiskt bra att jobba i natt oxså för vi hade en del att stå i, men trött i morse som en tok igen, somnade som en klubbad säl och vaknat idag med skallebank, inte kul   .

Hade tänkt att kämpa lite på trampmaskinen idag när jag vaknat men.... glöm det, jag är tom på energi och har ont i skallen, ingen bra dag :/

Men nyklippt är jag iaf och lite hårfärg fick jag med mig hem, ska väl försöka kleta i det nån dag när jag är piggare   

Istället blev det soffläge framför datorn idag och passa en stek som jag har i ugnen ;)

Grabbarna har kommit hem fr farmor och farfar men Mogge har hunnit åkt igen, det var visst årsmöte på gymmet. Jag och Rasmus får mysa lite själva ikväll, spela nått spel och titta på film, inte så dumt heller när orken tryter   .

 

En tand till har ramlat bort i veckan :) 

 

 

Sa till Rasmus att vi ska lägga den i ett glas vatten, så kommer tandfen med en guldpeng i natt, men den "gubben" gick inte hem längre....

- Mäh... det är ingen tandfe som kommer mamma, det är ju tandläkaren !!!!     

 

Nä nu orkar jag inte tänka längre, ska se om jag hittar några huvudvärkstabletter......

Ha´de gott kära vänner Kram Annso

 

 

 

 

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards