Alla inlägg den 13 september 2015

Av Pierre - 13 september 2015 21:46

Ja..... en vecka med både ris och ros :/

Våra arbetstider krockar och  vi har verkligen fått pusslat för att få ihop det med Rasmus skoltider (hämtning/lämning) och inte blev det bättre av att vi stått med bara en bil denna vecka, lite trixigt :/


Mogges Opelbuss fick vi bärga till verkstan i tisdags, från stan, "en rem small av".... typiskt, just denna vecka när det var som körigast, men det är ju då det händer, eller hur?

På nått vis fick vi ju till det iaf. Räddningen var väl kanske att Chrisse ringde och talade om att han skulle komma hem ihelgen.... YES.

Nu är bilen fixad iaf och jag är tacksam för det, vi är otroligt beroende av våra bilar, eftersom vi bor där vi bor . Ordet kollektivtrafik existerar inte här   .

 

I veckan har Mogge snickrat klart i min moster och morbrors stuga, har skrivit tidigare att han hjälpt dom med en vägg. Det var en sån fin höstdag, jag och Rasmus hängde med och gjorde en egen utflykt där, medans mogge snickrade.

"Nipleden" går förbi stugan, vi cyklade och gick en bit av den, det var hur mysigt som helst. Nångång skulle jag vilja gå hela, men inte med en 5½ åring ;))

Snacka om att tanka solljus och energi inför nattpass som väntade   .

 

några bilder fr en härlig em...

               

 

Här ropade Rasmus på mig:

- Kom mamma och ät av " naturens godis" !

Jag vart så full i skratt ( vart har han lärt sig det) ... Resele miljöskola ?

   

 

Här cyklar Rasmus lååångt före mig, tillbaka till stugan ;)

Såg att hans cykel börjar bli för liten, nästa år måste han ha en storlek större, de växer så det knakar. Hans gympaskor såg inte rolig ut heller, de var så nötta att det gått hål framme vid tån :/ 

När jag var och stökade med mathandlingen i fredags så for jag in på Sportringen faktiskt och hittade ett par jättefina gympaskor som de nyss fått in, hoppas nu att han kan ha dom ett tag till våren oxså :/  men vad göra ? skorna var trasig, akut behov av ett par nya ;)

 

Efter vår utflykt, satt vi ute på bron och ritade i målarböcker tills pappa var klar.

 

   

 

 Under föregående vecka fick min mor "äntligen" flytta tillbaka till sin vanliga lägenhet, skönt för henne. Har berättat tidigare att hon hade vattenskada i badrummet och fick flytta till en tillfällig lägenhet på andra sidan stan, detta var i början av sommaren ,så det har varit en lååång väntan.

Har varit hos henne och hjälpt henne med smågrejs när jag vart ledig, hon fick ett frächt och fint badrum nu iaf.

 

Varit och mathandlat i vanlig ordning och hämtade upp Christoffer och Jenny i stan. Han kom hem tidigare men varit hos Jenny 2 dagar innan. 

Så roligt att få umgås lite med stora sonen   .

Vi har ätit gott, tittat på film och surrat mest, Chrisse var ganska hostig och förkyld så vi tog det lugnt.

 

Helgen = jobb, Chrisse och Jenny fick rycka in som barnvakt och fotbolls suporter, jag är såå tacksam :)

Jag tycker vi har gjort det bra.... vi är 3 st på 1 bil. Jag behöver till jobbet, Mogge behöver till jobbet och Chrisse behöver bil till fotbollen..... fundera på den.... men vi fick till det, med konster och knep ha ha ha

 

Tror de hade en rolig dag iaf, Chrisse har ju spelat fotboll själv i hela sitt liv, så han tyckte det var skoj att kolla på  " små knattarna" dessutom vann de båda matcherna   .

Rasmus var stolt som en tupp över sin medalj :)))

 

Nu är fotbollsäsongen över för i år.

 

Ja, jag vet inte hur fort Rasmus skulle duscha hemma sen, för hans kompis Valter var hemma över helgen och de ville såklart träffas några timmar på lördan, för sen åkte de tillbaka till Uppsala på söndan ( dit de flyttat nyligen). Dessutom har Valter fyllt år så vi hade köpt paket :))

Så roligt att de hann leka lite, tror dom saknat varandra    de kramades så gott när vi skulle åka hem, gokillar   .

 

Ja, iaf på kvällen och natten var inte Rasmus nå kry.... jag vet inte om han var på väg att bli smittad av Chrisse

som kom hem med förkyldning :/  Det vart VAB på söndan, Mogge hade jobbat natt och låg och sov och Chrisse skulle hem med Stockholmbussen på söndan, så det fanns inget annat att val :/ Struligt värre....

En riktig strulvecka helt enkelt   .

 

Fick så mycket fina körsbär av en arbetskollega...

 


Skulle själv vilja ha ett körsbärsträd faktiskt.... tusen tack. Saftmajan åkte fram igen och det blev några flaskor  körsbärssaft, gott :) Nu har vi bra med saft, både svartvinbär och körsbärsaft :)

Det brukar gå åt hemma hos oss   

 

Nä hörrni, jag har inget mer att berätta för denna gång, nästa vecka kan bara bli bättre ;)

 

 Ha de gott kram fr Annso

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards