Alla inlägg den 7 september 2015

Av Pierre - 7 september 2015 14:41

God dagens ....

Sitter i soffan och är relativt nyvaken, har jobbat en extra natt, ska nu gå på mina egna nätter så jag har sussat hela dan ;)

Ska försöka summera veckan...

 

Vi har tränat att åka skolbuss    Det har gått hur bra som helst och det tycker han är roligt.

 

Lillpyret väntar på skolbussen   

Tycker inte det var längesen storgrabbarna stod såhär..... men det är ju några år sen nu....åren går   

 

I måndags var vi på sopstationen och slängde en massa skräp, så skönt att bli av med, sen åkte vi vidare till min mosters sommarstuga, Mogge har lovat att hjälpa dem med en vägg. Det var en varm och fin dag, jag roade Rasmus under tiden.... vi blåste såpbubblor, fikade och spelade kort under tiden. Nja... inge avancerade kortspel.... har lärt honom " finns i sjön"   .

   

Har nog sagt det tidigare..... det är lite nostalgi att vara där, min mormor och morfar hade den tidigare, så vi har varit här mycket som barn, många sommarminnen   .

 

Var bara tvungen att ta kort på himlen på kvällen, det var så vackert, väntade bara på att ett åskoväder skulle braka lös men det vart aldrig....

Jag har för kass kamera för att göra det rättvist, men det var ett skådespel där uppe i det blå :)

 

 

Sen har jag jobbat lite dag och kvällsturer under veckan. När jag har jobbat kväll, får jag helt plödsligt egen tid , eftersom Rasmus åkt till förskolan. Har faktiskt varit duktig och varit ute och gått med hörlurarna i öronen. Det lilla som blir (att röra på fläsket menar jag) är ju bättre än inget alls, eller hur?   

Min promenadväg, kommer liksom över en.... vad vackert det är :)

     

   

 

När jag jobbade dagpass, var kvällen fullbokad med fotbollsträning och saftkokning. Hade en del svartvinbär/ rödavinbär i frysen + det jag plockat, så det vart en rejäl omgång med saft.... gött att ha.

 

 Fredag, tusen ärenden på stan. Besök hos mor, div. mathandling, träffa syrran m.m m.m sen vart det bara en lugn kväll framför tv, vi var halvtrötta och segos alla tre.

 

Så kom lördag... och med den party         

Vi var bjuden på kräftskiva med goa vänner, det var längesen vi sågs, så det var roligt. 

           

En rolig kväll med kräftor, goda pajer, gott att dricka, allsång, egen gitarrspelande trubadur, tok , skratt , lekar och dans på natten :))

 

Söndag, var vi halvsega såklart, en lugn hemmadag. Skjutsade hem systra mi som varit barnvakt... tackar ödmjukast.

Som tack har vi lovat att vi ska hjälpa henne att skruva ihop en ny tvbänk som hon köpt och koppla in lite grejer. Det var visst leveranstid på ca 2 veckor så det blir framöver.

Ja, sen grejade vi på lite ute på gården tills det började regna ;)

Sov en stund på kvällen, eftersom jag då skulle gå ut och jobba en extra natt..... ja och då var vi framme till nutid ;) 

 

 En ny vecka är redan på G, jobbar som sagt i veckan + jobbarhelg, Mogge jobbar oxså, så denna vecka blir mycket pusslande hit och dit för att få i hop det med tider, livet är fantastiskt sånna gånger.... not.

Det är slutspurten på fotbollen oxså denna vecka med träning och matcher på Risön hela lördan, skulle behöva klona mig denna vecka   

 

Iaf... ett konstanterande..... sommaren är slut.... gula löv faller över solstolarna :(

 

Bara att välkomna hösten, som kan innehålla fantastiskt underbara dagar eller skittrista gråa dagar.... vi får väl hoppas på det första   .

 

Nä nu kommer Mogge och Rasmus snart, dax att börja med middan.... fisk och potatis står på menyn i Sorte.

ha de gott kära vänner kram fr Annso

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards