Alla inlägg den 29 juli 2012

Av Pierre - 29 juli 2012 21:21

Vilken "govärme" 26 + i skuggan   helt fantastiskt!

Har jobbat ett dagpass idag, som tur var, var det lugnt på jobbet och jag kom iväg tidigare, vilket uppskattades hemma. Vi packade väskan och gick ner till höven och badade.

Rasmus badade och vi busade i 2 timmar innan vi traskade hem och åt middag på altanen.

 

Ha ha ha, det ser ut som om mogge håller på att dränka honom ... men han tjöt "igen igen pappa" .

Annars har jag jobbat i veckan, det har gått bra.

I Torsdags blåste jag ner till S-vall direkt efter jobbet för att möta upp Chrisse vid tåget, sen och stressad var jag, och naturligtvis vägarbete efter vägen och mycket trafik, men tur i oturen så var hans tåg försenad 45 min p.g.a nån brand norr om Stockholm, så i slutändan var vi framme samtidigt ändå.

Kul att han är hemma igen. Vi käkade på max och surrade om allt som varit, sen gjorde vi lite ärenden runt Birsta innan vi åkte hem. Gissa om någon vart glad när jag kom hem med " bossan".


Fredag, ledig. Vi åkte in till stan och gjorde diverse ärenden, mycket folk på stan såklart då det är festivaltider. Hamnade av en händelse i parken eftersom Rasmus fick syn på massor av hoppborgar, riktigt skoj men jag höll aldrig på att komma därifrån.

Efter ett visst velande bestämde vi oss för att inte gå på laxfestivalen på kvällen, istället åkte vi till mogges bror Daniel och Jenny + småkusinerna. vi hade en mysig kväll med grillning och lek. En ny liten kusin har ju anlänt så vi var så sugen att snusa på honom och ge en present.

 

Rasmus hade en rolig kväll och somnade som en stock på kvällen/natten.

lördag, ledig ! Nice.

Fortsatte med vårt sommarprojekt husmålning....

 

Det tar sig....tredje sidan på gång. Mogge vill fortfarande måla själv så Rasmus och jag roade oss med att hämta hem en "sleten storebror" som partajat hela natten på laxfestivalen. Efter det fick jag ett tokryck och städade/tvättade bilen. Rasmus tyckte det var så roligt att hjälpa mig, han putsade och fejade för glatta livet och än en gång blev mogge chockad att jag tvättar bilen, frivilligt dessutom   .

Vi roade oss oxså med att plocka jordgubbar i jordgubbslandet igen,

  Jag kände inte för att åka ner på nån festival på lördan heller, eftersom jag skulle upp tidigt och jobba  (idag), så vi mysade till det hemma istället ute på altanen, med god mat.

Köket bjöd på lövbiff, råstekt potatis och ädelostsås och jordgubbar såklart.

 

Denna vecka har jag oxså haft fullt upp med att vara blom och postvakt åt mina kära grannar.

-Japp det fixar jag såklart, åk ni!!

Men du..min ena granne har "normalt" med blommor, men min andra kära granne har "onormalt" mycket blommor + växthus!! Jisses...ha ha ha, tänkte igår att jag skulle räkna alla krukor på gården men jag tappade räkningen, uppskattar det till ett 30-40 tal. Det tar sin tid att vattna allt + växthus och div. rabatter.

Ja, finaste Eva, nog märks det vem utav oss som har gröna fingrar.  

Imorgon är det en ny vecka...Det står jobb på agendan i början på veckan, sen åker vi till stugan. Det ser jag framemot, dessutom är det Urkult runt knuten , en av sommarens höjdpunkter :))))

Må så gott ute i sommarsverige...Kram från Annso

 

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards