Alla inlägg den 8 juli 2012

v.3

Av Pierre - 8 juli 2012 21:55

V.3 Äntligen fick man sig en glimt av sommaren och riktig värme, det utnyttjade Rasmus och jag till max   

Vi har badat varje dag. Gjorde en liten utflykt till konvaljparken med syrran, vi hade en mysig dag med mycket sol, lek och bad.

 

en mysig badplats för småttingar, själv tycker jag att det var lite för kallt i vattnet än. Jag doppade mig typ till låren.

26 + grader, nice, det har man inte varit bortskämd med iår.

 

  Vi har oxså besökt Risön, en av dessa varma dagar. Jag är inte så förtjust i att ligga där och pressa, men jag åker dit nångång ibland för Rasmus skull, han tycker det är roligt.

 

Jag har fullt upp med att hålla reda på honom där, med sina blåa badbyxor sticker han iväg, han var som en iller mellan bassängerna, ta´t lugnt i solen var inte att tänka på ;)

Vi har oxså bara njutit av solen hemma i badpolen på gården, ganska skönt det med, Rasmus har lika kul där och mamma annso kan slappna av i en solstol intill.

Som sagt mycket bad har det blivit under veckan, för övrigt har det mest handlat om husmålning för våran del.

Det går framåt för min målare....

jag hejar ivrrigt på....är livrädd att jag ska höra en duns i backen!

Erbjuder fortfarande mina tjänster att hjälpa till att måla, men han tjuras på och ska måla själv så....

Var en dag och hälsade på Lotta och pojkarna, det var ett tag sen vi träffades. Det är roligt ibland att dricka kaffe och bara sitta och surra ett par timmar, Rasmus tyckte det var så skoj att leka med Axel. Ha ha ha,

han blir nog less att vara med mamma varje dag i 4 veckor.

Helgen har varit lugn och skön, husmålning, god mat ute på altanen, njutit av sommarkvällarna, varit på "Reseledagen" och träffat släktingar som hade konstutställning där, fix med husvagnen och gräsklippning....

   

  "följa John".... ska oxså klippa gräsmattan.

Nog finns det jobb alltid, när man är husägare....

Fick en "plåtbit" hemlevererad från KABE, som vi håller på att byta ut på husvagnen, skitdyra grejer för nått som f...n jag skulle kunna bocka till själv, men det är bara att le och betala. Därav husvagnfixet mitt uppi husmålningen.

Var lite Chrissesugen i fredagsem. så jag var tvungen att ringa och surra med honom. Lite avis blev jag, han var ute och åkte båt med farsan i Göteborgs Skärgård, det lät så härligt....själv kånkade jag matkassar från ICA,

men jag kom fram till att båtlivet är nog inget för mig, jag är egentligen ganska rädd att åka båt och havet, landkrabba som man är. Näää.....Det känns säkrare med en skoter på fjället....eller.....


...Hörni en ny vecka och nya möjligheter är på gång..... Dax att sova

Hade gott där ute   Kram Annso


 




Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards