Direktlänk till inlägg 5 mars 2011

Inga fritidsproblem här..

Av Pierre - 5 mars 2011 22:43

Ja, eftersom jag inte vet vad jag ska göra med all min fritid så skaffar man sig mer jobb såklart, vet inte om det är så lyckat att dra igång ett renoveringsprojekt just nu men..det har vi iallafall gjort idag.

Ett projekt som vi planerat i flera år visserligen, men dragit oss för att göra.

Vi ska renovera trappen och tillhörande hall uppe och nere.

Hela dagen har gått åt till att tömma trappskrubben, rensa, slänga och packa ihop resterande, likaså hallen på övervåningen. uppe är hallen som ett rum, det har varit vårat datarum/kontor.

Hur mycket som helst att rensa, slänga och packa ihop. Hallen uppe kommer inte att vara datarum längre, databordet med tillhörigheter fick chrisse så vi har möblerat om, rensat och fixat i hans rum också. Det vart jättebra i hans rum och han vart skitnöjd.

mogge har börja bryta upp träpanelen i trappen, så nu är det ingen återvändå.

Vi tänkte försöka hjälpas åt med detta projekt, för det är ett jäkla jobb med allt, så vi får väl se om det slutar med skilsmässa, flin!

Har ju som sagt varit uppe i umeå hela veckan annars. Det är intensiva och långa dagar, somnar oftast som en klubbad säl på kvällen, fast denna omgång har jag faktiskt studerat Umeås krogliv oxså, 2 gånger under samma vecka, skittrevligt och roliga människor som jag aldrig annars skulle lära känna.

när var jag på krogen 2 gånger under samma vecka senast ?... minns inte...

 

Jag har varit lite bekymrad över Rasmus som fortsatt haft diarrer hela veckan när jag varit borta, han började ju få det på natten förra helgen innan jag skulle åka.

Jag misstänker att det är tänderna som är på G. Det sprakar i hela mun på han.

Mogge har varit uppe 2-3 gånger varje natt och tvättat och bytt blöja och en hel del sängkläder har gått åt.

Ihelgen har jag iallafall fått i honom lite mat, typ kräm, blåbärsoppa, lite spagetti m.m så jag hoppas det är på övergående. 1 vecka, tar på en sån liten kropp.

I gårkväll var vi och uppvaktade Fredrik som fyllt 18 år, jisses vad åren går.

tycker inte det var längesen han och Chrisse satt här i soffan med sina pokemonkort och lekte :) och det känns som om det inte var längesen man hjälpte dem att knyta skridskor och var en supportande hockeymorsa.

Chrisse o freddan har hängt ihop hela skoltiden, de har spelat hockey o fotboll i lag och hans föräldrar är goa vänner till oss, Rasmus gudföräldrar. 

Imorgon ska vi oxså uppvakta, men det är en liten nyfödd tjej, de bor granne med oss, det ska bli så mysigt att få snusa på henne:)

annars står fortsatt rivning av trapphuset på schemat imorgon och jag måste trycka in lite plugg, innan jag kliver på 4 nattpass.

Som sagt var, inga fritidsproblem här....

Ha de gott där ute, Kram från annso

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pierre - Måndag 29 april 08:37

Hallå Ännu en vecka till handlingarna... Det är måndag morgon, klev upp i ottan med sonen som åkt iväg till skolan, duschat, fikat, matat katter, satt igång en tvättmaskin, ja det är väl vad jag hunnit gjort på morgonkvisten. Ska ta mig i kragen oc...

Av Pierre - Söndag 21 april 17:32

Halloj Vilka fina dagar vi haft, de kan jag leva på ett tag framöver   . Har väl inte så mycket att säga om veckan egentligen, inga bilder har det blivit heller förutom i helgen då. Jag grejade på hemma i början av veckan, jobbat mitt i och haft le...

Av Pierre - Måndag 15 april 13:41

God dag eller god em. är det rättare sagt. Har vaknat till en grå och regning em. efter 5 jobbnätter, borde väl känna mig trött och seg på "vakaavdagen" men det gör jag inte, känner mig ovanligt pigg faktiskt.... mycket ovanligt, nästan så att man ...

Av Pierre - Lördag 6 april 12:17

Halloj Det var ett tag sen det blev skrivet här, men ibland kommer "livet" i mellan, med både det ena och andra. Ska försöka göra en en "3 veckors sammandrag", vi får se hur det går....   Veckan innan påsk, har jag väl inte så mycket att orda...

Av Pierre - Onsdag 20 mars 14:43

Hallå Fick en stund över, så jag tänkte börja skriva några rader. Dagarna rullar på med en det ena, en det andra liksom.  Det har varit några härliga soldagar men tråkigt nog, har man så precis jobbarhelg just då. Suttit ute i solen lite iaf på e...

Presentation


Fam Pierre/Sehlstedt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards